LDP: Uspeh na izborima u Zaječaru i Kosjeriću

Liberalno-demokratska partija zadovoljna je uspehom na lokalnim izborima, posebno u Zaječaru gde su osvojili sa drugim partijama osvojili 18 odsto.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.04.2017.

11:58

LDP: Uspeh na izborima u Zaječaru i Kosjeriću

Kako se navode, takav rezultat "uliva optimizam da je moguće napraviti političku alternativu koja bi se suprotstavila vladajućim strankama".

Na čelu liste LDP u Zaječaru je menadžer Gradskog odbora LDP Zaječar i član Glavnog odbora stranke doktor Nenad Ristović, a na listi su bili i predstavnici i Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Nove stranke.

U saopštenju LDP navodi da su u izbore ušli "sa željom da se napravi jasna alternativa svemu onom lošem što čini vlast", te da su jučerašnjim rezultatom pokazali "koliko je važno da se između građanskih demokratskih snaga napravi dogovor o zajedničkom delovanju".

Slična koalicija u Kosjeriću, kao i u Zaječaru, koju je činila Liberalno-demokratska partija sa svojim partnerima, odličnim rezultatom potvrdila je ovo o čemu govorimo, kažu u LDP, uz opasku da su ovog puta uradili ono o čemu govore nekoliko prethodnih godina, a to je da opozicione partije moraju povesti računa o onome što građani žele i koje su njihove potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: