"Mahao je nečime, bežao, pa upucan dva-tri puta" / VIDEO

Novinar Dejli mejla Kventin Lets kaže za BBC da je video trenutak kada policija puca u napadača u dvorištu Vestminsterske palate.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2017.

17:11

Tanjug/AP

Neimenovani muškarac je pokosio ljude na Vestminsterskom mostu, udario u ogradu palate i potom se sukobio s pripadnicima policije koji obezbeđuju objekat.

Pročitajte još: Godišnjica Brisela – drama u "srcu Londona" FOTO / VIDEO

"Taj čovek je imao nešto u ruci, izgledalo je kao nekakav štap. Nekoliko policajaca u žutim jaknama ga je opkolilo, a jedan je pao. Mogli smo da vidimo čoveka u crnom koji pokreće ruku kao da ubada ili udara policajca. Potom je krenuo da trči ka ulazu koji koriste poslanici. Posle nekoliko trenutaka su za njim u trk krenula dva muškarca u običnoj odeći, napadač je ignorisao pucanj u vazduh, a potom je upucan dva ili tri puta, posle čega je pao", naveo je Lets.

Desetak ljudi je povređeno u incidentima, a policija je saopštila da ovaj događaj tretira kao teroristički, dok se ne dokaže suprotno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: