BG: 11 uhapšeno zbog nekoliko pljački, četiri maloletnika

Policija je uhapsila 11 osoba u Beogradu, među kojima su i četiri maloletnika zbog više pljački na teritoriji grada, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2017.

09:33

Default images

Osumnjičeni se terete da su u dve kladionice i dve trgovinske radnje, u beogradskom naselju Sremčica, uz pretnju vatrenim oružjem i nožem, od radnika u tim objektima oduzeli 273.000 dinara.

Policija je u stanovima i drugim prostorijama, koje koriste dvojica osumnjičenih, pronašla šest grama marihuane, 12 komada tableta ekstazi i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Protiv osumnjičenih, prema nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i Drugog osnovnog javnog tužilaštva, podnete su krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, a protiv dvojice osumnjičenih i za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: