Tramp u Njujorku udario u zid: Policija uz imigrante

Potera administracije američkog predsednika Donalda Trampa za imigrantima koji su bez dokumenata naišla je na zid u Njujorku, javlja "ABC njuz".

Izvor: B92

Četvrtak, 23.02.2017.

23:47

Tramp u Njujorku udario u zid: Policija uz imigrante
Foto: GettyImages

Kako navode, komesar tamošnje policije Džejms O'Nil poručio da njujorški policajci neće delovati po administrativnim nalozima koje izdaju federalni imigracioni agenti.

O'Nil je to saopštio policajcima Njujorka putem internog memoranduma u koji je uvid imala ova američka televizija.

"Od kritične je važnosti da svi koji dođu u kontakt sa njujorškom policijom, bilo kakav da im je imigracioni status, bude u stanju da se identifikuje ili traži pomoć bez ustezanja, napetosti ili straha", naveo je O'Nil.

Ministar za unutrašnju bezbednost SAD Džon Keli izjavio je nešto ranije da neće biti masovnih deportacija imigranata iz Sjedinjenih Država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: