"Građani izgubili zaštitnika, dobili lošeg kandidata"

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je povodom ostavke Saše Jankovića da su građani izgubili zaštitnika građana, a dobili lošeg predsedničkog kandidata.

Izvor: B92

Utorak, 07.02.2017.

14:45

Foto: Tanjug

"Saša Janković danas je podneo ostavku na mesto zaštitnika građana i uradio ono što je trebalo da uradi još pre 43 dana, kada je i zvanično najavio da će se kandidovati na izborima", navela je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je dodala da je Janković mesec i po dana vodio kampanju skrivajući se iza funkcije na kojoj je zabranjeno bavljenje politikom.

"Ostavka Jankovića neće i ne može da sakrije zloupotrebu i gradjana Srbije i odgovorne funkcije zaštitnika građana", rekla je Zorana Mihajlović.

Istovremeno, SNS je saopštila da izražava zadovoljstvo što se još jednom potvrdilo da sve vreme govori "istinu o lažnom zaštitniku Saši Jankoviću".

"Saša Janković ostaće upamćen kao čovek koji je direktno kršio zakone i Ustav Srbije, na najgrublji način unizio i zloupotrebio instituciju ombudsmana, činio sve da naruši ugled države Srbije u regionu i svetu, politikant koji se svakodnevno smejao u lice svim gradjanima Srbije, a koji su ga plaćali svakog meseca više od 3.000 evra", navela je SNS u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

23 h

Podeli: