Đorđević obišao vojne penzionere beskućnike

Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je vojne penzionere koji su s porodicama smešteni u nekadašnjoj novosadskoj kasarni "Vojvoda Bojović".

Izvor: B92

Nedelja, 01.01.2017.

21:25

Đorđević obišao vojne penzionere beskućnike
Tanjug

Član Glavnog odbora Udruženja vojnih beskućnika Srbije Savo Obradović, upoznao je Đorđevića sa problemima novosadskih korisnika privremenog smeštaja i predložio, po njegovom mišljenju, neka od mogućih rešenja. Đorđević je rekao da te probleme nije moguće rešavati parcijalno i da se radi na pronalaženju sveobuvatnog rešenja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"U Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije je više od 19 hiljada problema istih, ili sličnih vašima", rekao je Đorđević, navodi se u saopštenju.

On je istakao kako Novi Sad ima realne šanse da te stambene probleme rešava brže od drugih sredina i najavio skoru podelu većeg broja stanova.

U Novom Sadu u privremenom smeštaju živi 131 porodica sa 350, a kao podstanari blizu 200 porodica sa oko 520 članova porodica vojnih penzionera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: