Četvrtak, 22.12.2016.

21:57

Aktivistkinja iz SAD u trci za predsednika Srbije

Danijela Sremac, srpski aktivista iz SAD, najavila je svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Aktivistkinja iz SAD u trci za predsednika Srbije
Foto: Tanjug

Ona je na svom sajtu navela da pozicija predsednika predstavlja mogućnost za bolje predstavljanje srpskog naroda u svetu.

Navela je i da je poslednjih 20 godina provela u izgradnji razumevanja kod članova američke vlade, medija i javnosti za perspektive i teritorijalna i ljudska prava srpskog naroda putem svojih knjiga, medijskih nastupa i govorima pred važnim američkim institucijama.

Osim toga, Danijela Sremac je istakla i da je putovala širom Amerike i po svetu i da je stekla veliku podršku, kako je rekla, među milionima ljudi iz srpske dijaspore koje planira da ujedini iza cilja da se pomogne Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: