Aktuelno 18

11.05.2024.

9:40

Izrael ozbiljno "preti" Hrvatskoj: Šanse za pobedu sve veće ANKETA

Večeras se održava finale Evrovizije, a trenutna dva glavna favorita za pobedu su Hrvatska i Izrael.

Izrael ozbiljno "preti" Hrvatskoj: Šanse za pobedu sve veće ANKETA
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Baby Lasagna ove godine predstavlja Hrvatsku na Evroviziji sa numerom "Rim Tim Tagi Dim", a on se trenutno nalazi na prvom mestu na kladionicama sa čak 42% šanse za pobedu.

Pre polufinala imao je 36%, pa su mu tako šanse za pobedu sada još veće.

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, je pevač, tekstopisac i muzički producent. Od 2011. do 2016. godine i od 2018. do 2022. godine, bio je gitarista Mantre, hrvatskog rok benda.

Međutim na iznenađenje mnogih, Izrael se iznenada takođe visoko kotirao. Eden Golan sa pesmom "Hurricane", trenutno se nalazi na drugom mestu na sajtu eurovisionworld.com, sa 19%.

Eden Golan je rusko-izraelska pevačica. Karijeru je započela učešćem u ruskom izboru za Dečju pesmu Evrovizije 2015, a potom i na ruskom televizijskom takmičenju "The Voice Kids". Rođena u Kfar Sabi u Izraelu, ali je 12 godina živela u Rusiji zbog očevog posla.

Podsećamo, Eden Golan se tokom boravka u Malemu susrela sa ugroženom bezbednošći zbog čega joj je policija savetovala da ne napušta hotelsku sobu.

Šta vi mislite ko će biti pobednik Evovizije 2024.?

loader

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

18 h

Podeli: