Kasnonoćno tvitovanje: Tramp, Hilari i "Mis Pigi"

Milijarder Donald Tramp napao je preko društvenih mreža bivšu misicu Alisiju Mačado koja ga je optužila za seksističke komentare, navodi BBC.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2016.

08:59

Kasnonoćno tvitovanje: Tramp, Hilari i
Foto: GettyImages

U nizu tvitova kandidat republikanaca za novog predsednika SAD apelovao je da ispita istoriju Mačadove, kao i njen "seks snimak“.

On je istakao da je njegova rivalka Hilari Klinton bivšoj misici rođenoj u Venecueli obezbedila državljanstvo SAD.

„Da li je Hilari pomogla Alisiji M da postane građanka SAD kako bi mogla da je koristi u debati“, tvitovao je Tramp.

Klintonova je nakon toga tvitovala da je to previše „čak i za Trampa“.

„Koji čovek još ostaje budan celu noć da napada ženi lažima i teorijama zavere“, odgovorila je Klintonova, kao i da "čoveka kojeg može da isprovocra tvit ne treba da bude u blizini šifri za nuklearne bombe".

„Za sve koji me napadaju zbog tvitovanja u tri ujutru, barem znate da ću biti tu, budan, da odgovorim na poziv“, istkao je posle Tramp, doduše ujutru.

Alisija Mačado tvrdi da je ju je Tramp nakon što se ugojila zvao „Mis Pigi“ dok je držao takmičenje za Miss Univerzum, kao i da ju je zbog porekla zvao „mis čistačica“.

Pitanje njenog slučaja podigla je Klintonova tokom prve predsedničke debate ranije tokom nedelje, navodeći da je to primer kako se Tramp ophodi sa ženama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: