Božović: Kako Vučić zna ko je rušio, a tužilaštvo ćuti?

Poslanik DS Balša Božović zatražio je od Višeg javnog tužilaštva da odgovori dokle je stiglo sa predistražnim postupkom po pitanju rušenja objekata u Savamali.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

11:26

Božović: Kako Vučić zna ko je rušio, a tužilaštvo ćuti?
Tanjug

On je zapitao kako je moguće da premijer Aleksandar Vučić zna ko je rušio po toj beogradskoj četvrti, a tužilaštvo ćuti.

"Postavljam pitanje ko je rukovodio predistražnim postupkom - premijer ili javni tužilac. Kako je moguće da predsednik Vlade zna ko je odgovoran i šta se desilo, a Više javno tužilaštvo se više od dva meseca ne oglašava po pitanju niza krivičnih dela izvršenih u noći između 24. i 25. aprila, kada je protivpravno lišeno slobode nekoliko lica, uništena imovina velike vrednosti, izvršeno krivično delo nasilničko ponašanje, a policija nije odgovarala na pozive građana?", navodi se u pisanoj izjavi Božovića.

Funkcioner DS je apelovao na Tužilastvo da savesnim, zakonitim i efikasnim radom spreči opstrukciju, zataškavanje ili aboliciju odgovornih i da spreči dalje uznemiravanje javnosti tako što će odmah saopštiti rezultate i obavestiti javnost o svakoj vrsti nezakonitog uticaja od bilo koga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: