Ubica iz Mola pobegao u Mađarsku,uhapšeni pomagači

Bane Jovanović, koji je osumnjičen za ubistvo u Molu i ranjavanje pet osoba, pobegao je u Mađarsku, javlja "Blic".

Izvor: B92

Petak, 25.03.2016.

10:56

Default images

Kak list navodi, policija iz Kikinde juče popodne uhapsila je dvojicu muškaraca iz Horgoša za koje sumnja da su pomogla Jovanoviću, pozantom pod nadimkom Safet (49) iz Mola, u opštini Ada, da pobegne u Mađarsku.

Druge informacije policija za sada ne saopštava.

U kikindskoj policiji "Blicu" je potvrđeno da su po nalogu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića suspendovani rukovodioci Policijske stanice u Adi, koji su se družili sa osumnjičenim Jovanovićem, načelnik PS Zdravko Kašai, zamenik komandira Milan Brojčin i šef dežurane službe PU Kikinda Momir Savić.

Prema tvrdnjama upućenih Jovanović se bavio preprodajom vozila, ali je imao zaštitu policijskih starešina iz Ade.

Bane Jovanović je u nedelju uveče u Molu iz vatrenog oružja ubio Matiju Petrovića Bobana (28), ranio njegovu suprugu Renatu ( 31), njihovog sina Petra (11) i snaju Natašu Sunomar (23).

Jovanović je i u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov ( 29) kojoj je pucao u glavu i njenog stanodavca Jožu Imrea (70).

Jovanović je potom pobegao ka Pančevu, ali policija nije uspela da ga pronađe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: