Dve rakete pronađene u avionu na aerodromu

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu pronađene su dve rakete sa eksplozivnim punjenjem.

Izvor: Tanjug, Pink

Subota, 12.03.2016.

21:40

Dve rakete pronađene u avionu na aerodromu
Foto: Tanjug

One su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za Portland u Americi.

Kako prenosi Pink, rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljagu aviona na redovnoj liniji Er Srbije koji je u Beograd doleteo iz Bejruta.

Rakete su bile u sanducima i imale propratnu dokumentaciju. U skladu sa redovnom procedurom, istovarene su iz aviona, ali su policijski psi nanjušili eksploziv.

Sanduci su odmah obezbeđeni i obavljen je uviđaj. U toku je provera dokumentacije.

Er Srbija: Identifikovana pošiljka na BG aerodromu

Avio-kompanija "Er Srbija" večeras je saopštila da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, ranije tokom dana identifikovana na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom.

"Potvrđujemo da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, ranije tokom dana identifikovana na beogradskom aerodromu, zahvaljujući strogim merama bezbednosne kontrole", rečeno je Tanjugu u "Er Srbiji".

"Avio-kompanija pomaže u istrazi. Bezbednost i sigurnost su osnovni prioriteti 'Er Srbije'", rečeno je Tanjugu u toj kompaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: