Utorak, 01.12.2015.

20:44

FR: Uhapšen još jedan saučesnik terorista

Francuska policija uhapsila je muškarca za koga se veruje da je pomogao u skrivanju organizatora napada u Parizu, Abdelhamida Abauda, saopštio je zvaničnik.

Izvor: Tanjug

Default images

Veruje se da je 25-godišnji muškarac sarađivao sa Džavdom Bendaudom koji je jedini preliminarno optužen za napade u Parizu, rekao je zvaničnik koji nije želeo da bude imenovan zbog istrage koja još traje, navodi AP.

Bendaud je pre hapšenja priznao da je obezbedio skrovište za Abauda, ali je negirao da je znao da je to povezano sa napadima od 13. novembra. On je naveo da je za Abauda to učinio kao "uslugu".

Abaud, njegova rođaka i jedan neidentifikovani muškarac poginuli su u akciji policije koja je upala u Bendaudov stan 18. novembra, prenosi AP.

Drugi detalji o najnovijem hapšenju nisu navedeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: