"SPS ovog meseca dobija novo rukovodstvo"

U toku avgusta će sigurno biti održana sednica Glavnog odbora SPS-a, na kojem će biti izabrano novo rukovodstvo, izjavio je predsednik paratije Ivica Dačić.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2015.

11:33

Default images
Foto: Tanjug

Dačić je u razgovoru za TV Pink rekao da je bitno utvrditi šta su ciljevi i kakva je to politka socijaldemokratije koja je prihvatljiva za građane u ovom trenutku, a to ne može da bude politika "socijalisti utopisti".

"Moramo da budemo realni zato je i moguća koalicija između partije desnog centra i partije levice. Rukovodstvo partije mora da prati promene koje su nužne da bi ste opstali na političkoj sceni", kazao je on.

Naša partija se nalazi u jednom ključnom periodu. Uspeli smo da preživimo svašta na političkoj sceni, ja se bavim politkom već 25 godina, praktično od kad je nastao SPS i nisam bežao kad je bilo teško, niti sam se zanosio lažnim slikama kada smo bili najmoćniji", istakao je Dačić.

On je naglasio da je sada bitno da SPS "definiše koju politku treba da vodi i šta je perspektiva, sada kada je došlo do prekompozicije političke scene u Srbiji, kada postoji SNS koji ima ogromnu podršku građana, kada su gotovo sve druge stranke u opoziciji nestale sa političke scene i kada smo postali druga najveća stranka i koalicija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: