BBB pretukli dvojicu srpskih mladića

Navijači zagrebačkog Dinama, poznati kao "Bed blu bojsi", pretukli su 16. jula dvojicu mladića iz Srbije, na železničkoj stanici u Zagrebu, navodi N1.

Izvor: Blic, N1

Ponedeljak, 27.07.2015.

13:54

Default images

Kako se navodi, zagrebačka policija je potvrdila za N1 da se dogodio incident o kome je izvestio dnevni list Blic.

Policija je navela da su policajci posle prijave na licu mesta zatekli dva srpska državljanina, stara 21 i 28 godina, koji su izjavili da ih je fizički napalo više osoba i odbili lekarsku pomoć, a zatim nastavili putovanje vozom za Ljubljanu.

Kako piše beogradski Blic, incident se dogodio na železničkoj stanici u Zagrebu. Grupa mladića navodno je uletela u voz koji je stajao na stanici i napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti, koji su putovali u Sloveniju.

Prema izjavama jednog od mladića za Blic, napadači su mu opsovali "srpsku mater" i pretukli ga šakama i palicama po glavi. Neki od napadača su, tvrdi napadnuti mladić, imala obilježja "Bed blu bojsa".

Na mesto događaja stigla je policija, a napadači su se razbežali, priča mladić.

"Policajac me je pitao treba li mi lekarska pomoć i odgovorio sam mu da on zaključi na osnovu toga kako izgledam, jer sam krvario", priča mladić i kaže da je nakon toga policajac otišao na drugu intervenciju, a on nastavio put vozom u Sloveniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: