Potraga za dečakom traje, MUP traži pomoć građana

Policija traga za vozilom tamne boje u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi dečak iz Banatske Subotice za kog se sumnja da je otet, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 13.06.2015.

17:39

Default images
Foto: MUP

MUP je objavio fotografiju dečaka i pozvao građane da ako imaju informacije o njemu jave policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, trinaestogodišnji dečak nalazi se u automobilu tamne boje, a policija je blokirala okolne puteve i granicu sa Rumunijom.

Kako B92 saznaje, oko podne je u policijsku stanicu u Beloj Crkvi stigla informacija da je dečak otet. O tome je obaveštena policija u Pančevu i preduzete su sve mere koje se u takvim slučajevima preduzimaju.

Policija zaustavlja i pretresa sva vozila, a blokiran je i granični prelaz sa Rumunijom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je građane da, ako prepoznaju dete sa fotografije i imaju bilo kakve informacije o njemu, pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013-325-202 ili da prijave najbližoj stanici policije.

Dečak je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Dečak je visine 130 centimetara, braonkasta kose i braon očiju.


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dečaka.

"Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da zbog interesa istrage ne može da daje više informacija o tom slučaju jer, kako je naveo, ovih nekoliko sati su najnačajniji za rešavanje slučaja.

NESTAO dana 13 06 2015 oko podne! Stefan Ilic 12 godina iz Banatske Subotice. Molim sve koji ga vide da jave na broj 0628389508 Delite molim vas!

Posted by Violetta Viki Zeneli on субота 13. јун 2015.
Podsetimo, pre tačno tri meseca, dvogodišnja devojčica oteta je majci iz ruku u naselju Braće Jerković u Beogradu usred dana, a dete je spaseno i otmičari su pronađeni nekoliko sati kasnije kada su automobilom probili rampu na auto-putu kod Šimanovaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: