Petak, 06.03.2015.

16:03

Zelenaš uhapšen u Beočinu

Policija je u Beočinu uhapsili P. S. zbog sumnje da je učinio više krivičnih dela zelenaštva kojima je ostvario protivpravnu korist u višemilionskom iznosu.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je navedeno, on je uhapšen po prijavama gradjana kojima je, kako se sumnja, pozajmljivao novac, a iznosom kamate obezbedjivao sebi nesrazmernu imovinsku korist. U nemogućnosti da, posle deset meseci, i dalje vraća dug pod takvim uslovima, jedan od oštećenih je osumnjičenom prepisao svoju kuću u Beočinu.

Pretresom stana P. S, po naredbi nadležnog tužioca, policija je pronašla sveske sa podacima o ovakvim pozajmicama, uključujući i imena dužnika, iznose novca i kamata, kao i kupoprodajne ugovore, ugovore o zakupu ili prenosu vlasništva, piše u saopštenju.

Policija je osumnjičenom odredila zadržavanje i nastavlja istragu, budući da se, u medjuvremenu, javilo još oštećenih gradjana.

P. S. će u zakonskom roku biti priveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: