Krađa u manastiru Mileševi

Zbog sumnje da su ukrali novac iz manastira Mileševa, uhapšena su dvojica mladića, od kojih je jedan maloletnik, saopšteno je iz prijepoljske Policijske uprave.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

12:14

Default images
Foto: Tanjug

Oni su osumnjičeni su u subotu 28. februara 2015. godine iz manastira Mileševa otuđili novac od priloga koji se nalazio u dve drvene kase u prednjem delu manastira.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na štetu manastira Mileševa kod Prijepolja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u tom gradu podneli su krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg i šesnaestogodišnjeg muškarca iz Prijepolja.

O događaju su obavešteni Viši javni tužilac u Užicu kao i Osnovni javni tužilac u Prijepolju koji su se izjasnili da se krivična prijava dostavi u redovnom postupku, dodaje se u saopštenju.

Otkriveni kradljivci kruna i kandila u crkvi u Pirotu

Policijska uprava u Pirotu otkrila je počinioce krađe u Crkvi Roždestvo Hristovo, u pazarskom delu grada, odakle su pre pet dana ukradeni dve krune i kandilo.

Kako je saopštila policija, prijave zbog ovog dela podnete su protiv dve osobe, od kojih je jedna maloletnik.

Lopovi su crkvu poharali u noći između 25 i 26. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: