SAD: Nađen kofer sa delovima tela

Policija San Franciska je pronašla napušten kofer pun delova ljudskih tela, a sada pregledavaju snimke sigurnosnih kamera kako bi došli do nekakvog traga.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

15:05

Default images
screenshot

Istražitelji za ubistva obišli svaki stan u četvrti u kojoj je kofer pronađen u potrazi za informacijama o tome ko je ostavio kofer pun ljudskih delova tela na ulici.

Čelnica policije San Franciska Grejs Gatpandan je izjavila da nije sigurno da li svi delovi tela pripadaju jednoj osobi. Takođe je navela da postoji približan opis osumnjičenog, ali nije dala više informacija zato što je istraga u toku.

“Sve što je vidljivo na snimku je da neka osoba nosi kofer i to je sve. Nismo čak sigurni da li je osoba muškog ili ženskog pola", navodi se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: