"Sve pripreme za zimu su urađene"

Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije Bojan Tomić rekao je da je Srbija spremna za zimu, uprkos problemima u Majdanpeku.

Izvor: B92

Sreda, 03.12.2014.

20:32

Default images

“Prema poslednjim informacijama koje imamo, niskonaponska mreža je puštena u rad i očekujemo skoriju stabilizaciju. Iz preventivnih razloga smo uputili nove količine pomoći, 500 ćebadi, 10 agregata i 15 kalorifera“, rekao je Tomić.

On je naveo da su ekipe Sektora na terenu i da je dobro stanje po pitanju dostupnosti životnih namirnica.

“Danas su deljene zalihe vode i hrane, nije neophodna evakuacija, ali postoje planovi. Sve pripreme za zimsku sezonu smo učinili preko lokalnih Štabova i spremni smo za zimsku sezonu“, naveo je Tomić.

Uprkos identičnim najavama, da se čeka trenutak kada će u Majdanpek stići električna energija, nje i dalje nema i nije izvesno da li će i kada stići.

Predsednik opštine Majdanpek Dejan Vagner očekuje da Majdanpek dobije struju u toku večeri, ali i da ima rezervnih planova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: