Ponovo granate na Donjeck

Centar Donjecka, uključujući i stambene kvartove, našao se pod jakom artiljerijskom paljbom, prvi put od kada je potpisano primirje 5. septembra.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

18:16

Default images

Gradske vlasti saopštile su da tek treba da utvrde da li u bombardovanju ima žrtava, dodajući da je u napadu pogodjen centralni tržni centar, dok je jedan od projektila izazvao požar na drugoj lokaciji.

Ranije danas, izveštač RIA Novosti javio je da je na aerodromu u Donjecku izbio požar i da se nad njim diže gust stub dima koji se vidi čcak iz centra grada.

Ruska agencija objavila je i da iako se primirje u celini poštuje, ima periodične pucnjave, posebno u oblasti aerodroma koji je pod kontrolom kijevskih snaga.

Proruske snage kažu, navodi RIA Novosti, da se sa aerodroma periodično otvara vatra na grad i da oni moraju da odgovore, dodajući da su jutros ukrajinski vojnici ponovo gadjali stambene četvrti grada, a pobunjenici morali da uzvrate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: