"Vlada dobro", a Jovičić nastavlja

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić ponovio je da su socijalisti Ivica Dačić i Branko Ružić "kriminalci" i ponovo se ogradio rekavši da je to njegov "lični stav".

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 29.09.2014.

15:36

Default images

"Sve što sam izgovorio aposlutna je istina, i to je moj lični stav. Ovu priliku koristim, takođe, i da kažem da sam oduševljen pretnjama Branka Ružića i pomenutim suđenjem, jer mislim da će biti divno da se pokaže građanima kojim je sve tajkunima služio Ružić, na koji način, i za koje pare", naveo je Jovičić.

Funkcioner SPS Branko Ružić rekao je ranije da su nastupi Jovičića "lični stav mladića iz SNS civilizovanog vokabulara" i da ne vidi kako oni mogu da naruše funkcionisanje vlade.

"Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom što se njega lično tiče", izjavio je Ružić za Fonet.

Na prvi Jovičićev oštar napad na partnere iz vladajuće koalicije nije bilo značajnijih odgovora iz SPS-a, osim Ružićevog komentara nije bilo uopšte reakcija, dok je lider SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao da se "ne bavi stranačkim stvarima".

On je rekao da vlada radi dobro i da nema vremena za takve stvari.

"To su lični stavovi Ružića i Jovičića. Ja se bavim poslom i ne volim da se bavim partijskim pitanjima", kratko je rekao Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: