Ipak bezuspešna potraga za alasima

Iako je prethodno objavljeno da je pronađeno telo jednog nestalog alasa, MUP Srbije je demantovao te informacije.

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

18:51

Default images

Ronioci su u utorak nekoliko sati pretraživali deo Dunava kod marine na Karaburmi u potrazi za alasima, a policija je reagovala posle dojave prijatelja nestalih ribara koji su posumnjali da su našli tragove čamca u dunavskom rukavcu

“Naše službe sa terena nisu mogle da potvrde da su pronašle telo utopljenika“, rečeno je u MUP-u.

Prema prvim informacijama, sumnjalo se da je nađeno telo jednog od dvojice nestalih alasa. Kako su za "Blic" naveli u rečnoj policiji, postojale su "naznake zbog kojih su pretraživali taj deo reke".

“Pomislili smo da smo naišli na potopljen čamac u rukavcu, koji je izgledao kao njihov. Odmah smo pozvali MUP, Žandarmeriju i ronioce koji su krenuli da pretražuju teren. Do pre sat vremena, pretraživali su okolinu, a potom su morali da prestanu zbog mraka", rekao je Jaša Josimović, jedan od prijatelja nestalog alasa.

Josimović kaže da su prijatelji i porodica bili na ovom mestu kako bi sačekali epilog potrage.

“Tačno je da je potrage bilo danas, ali ništa nismo pronašli“, naveo je Josimović.

Alasi Nemanja Nestorović i Zoran Petković nestali su u četvrtak uveče, a njihove porodice, prijatelji kao i nadležne službe uputili su se u potragu za njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: