Kolima u dvorište, troje povređeno

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je sedam osoba povređeno, od kojih tri teže, izjavila je Tanjugu Nada Macura.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

07:15

Default images

Tri osobe su teže povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 04.30 časova u Ulici Jedanaeste krajiške divizije 34, na Petlovom brdu, rekla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 20 godina zadobila je više razderotina na glavi i licu, povrede tela, grudnog koša i stomaka, posekotine po rukama i nogama i kako se sumnja, potres mozga, istakla je Macura.

Mladić star oko 20 godina zadobio je više razderotina po glavi i licu, istezanje vrata i povredu grudnog koša, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 24 godine zadobio je razderotinu poglavine, istezanje vrata, povrede grudnog koša i stomaka i najverovatnije potres mozga, navela je Macura.

Sve troje povredjenih prevezeni su na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je portparol Hitne pomoći.

Nesreća se, prema prvim saznanjima, dogodila kada je, kako je objasnila Macura, vozilo uletelo u dvorište u strmoj ulici i tom prilikom se prevrnulo.

Žena stara oko 30 godina u udesu oko 04.35 časova na autoputu posle "Plavog mosta" u pravcu prema Nišu zadobila je trzajnu povredu vrata i povredu stomaka, a prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Dva mladića povredjena su u udesu oko 00.15 časova u Jajincima prilikom pada sa motora, navela je Macura.

Mladić star 22 godine zadobio je povredu grudnog koša, a drugi mladić star oko 21 godinu zadobio je povredu desne noge i razderotinu na glavi, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Žena stara oko 60 godina u udesu oko 20 časova u Borskoj ulici zadobila je povredu istezanje vrata, ali je posle ukazane pomoći odbila dalju lekarsku intervenciju, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 99 intervencija od kojih 24 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, osobe sa malignitetom i bolovima u grudima, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: