DS od danas u vlasti u Kragujevcu

Gradski odbori Zajedno za Šumadiju i Demokratske stranke potpisali su platformu o saradnji, kojom je DS postala deo vladajuće koalicije u Kragujevcu.

Izvor: B92

Utorak, 05.08.2014.

12:40

Default images

Prema najavama predsednika Gradskog odbora DS Dušana Obradovića demokratama će pripasti četiri resora u Gradskom veću - socijalna politika, obrazovanje, kultura i informisanje, saradnja sa vladom i zaštita životne sredine.

Skupštinska većina je ovim činom znatno uvećana, ocenio je potpredsednik inicijativnog odbora Z ZŠ Saša Milenić i najavio da bi lokalni parlament mogao da zaseda već polovinom ovog meseca.

Lider Zajedno za Šumadiju i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović je najavio da će za dve nedelje potpisati sporazum o saradnji sa predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem, što je, kako je rekao, početak okupljanja bloka demokratskih stranaka koji će se suprotstaviti režimu SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: