ZA: Boško Ničić saslušan u policiji

Bivši gradonačelnik Zaječara i funkcioner URS Boško Ničić saslušan je danas u zaječarskoj policiji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 31.07.2014.

14:11

Default images

Kako saznajemo, Ničić je na saslušanje pozvan u svojstvu građanina.

Ničić i Joković su izjave dali radi prikupljanja obaveštenja u vezi sa slučajem zloupotrebe službenog položaja Veselinke Živanović, bivše službenice Odeljenja za Urbanizam, koja se sumnjiči da je oštetila gradski budžet za 16 miliona dinara.

Ničić je Tanjugu rekao da je pozvan da pruži informacije u vezi sa javno-privatnim partnerstvom u Gradskoj toplani i organizacijom javnog prevoza u Zaječaru u periodu dok je bio gradonačelnik.

"Ja sam u svojstvu građanina pozvan da dam informacije, kao što sve pozivaju, tako sam i ja dao informaciju", rekao je Ničić.

On je naveo da nije mogao da pruži informacije u vezi sa procesom ulaska u javno-privatno partnerstvo, jer u tome, kako kaže, nije učestvovao.

Ničić je precizirao da su ga u policiji pitali "zašto su se građani u prigradskom saobraćaju prevozili i nedeljom, a ne samo radnim danima", kao i "zašto je vikendom produžena linija gradskog prevoza od bolnice do groblja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: