Srpski poslanici propituju Kamerona

Delegacija Skupštine Srbije prisustvovaće danas u britanskom parlamentu postavljanju pitanja premijeru Dejvidu Kameronu.

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

07:38

Default images

Poslanici srpskog parlamenta su od ponedeljka u trodnevnoj studijskoj poseti Velikoj Britaniji, na poziv i u organizaciji Ambasade Velike Britanije u Srbiji. Cilj posete Londonu je unapređenje saradnje dva parlamenta i razmena iskustava u jačanju zakonodavne i kontrolne uloge dva predstavnička tela.

U skupštinskoj delegaciji su Dijana Vukomanović, šefica poslaničke grupe SPS, Aleksandra Jerkov, poslanica DS, Aleksandar Senić, predsednik Odbora za evropske integracije (NDS), i šest ljudi iz skupštinskih stručnih službi.

Poslanici su posetili oba doma britanskog parlamenta i između ostalih razgovarali i sa predstavnicima tela koja se bave odnosima s javnošću i transparentnošću rada parlamenta, obišli Ministarstvo spoljnih poslova, prisustvovali sednici Odbora za životnu sredinu, hranu i poljoprivredu, a danas će se sastati sa poslaničkom grupom za Srbiju u Vestminsteru, nakon čega je sednica za poslanička pitanja britanskom premijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: