Braća Kličko kupuju oružje

Gradonačelnik Kijeva i lider partije UDAR Vitalij Kličko i njegov brat Vladimir izdvojili su 270.000 dolara da bi kupili opremu za kijevski bataljon te partije.

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2014.

21:05

Default images

To je objavljeno je danas na sajtu UDAR-a.

Bataljon UDAR-a angažovan je u kaznenim operacijama u regionu Luganska. Volodja (Vladimir) i ja smo izdvojili 3,2 miliona grivni (više od 270.500 dolara) i kupujemo stvari koje su borci tražili, rekao je Vitalij Kličko, prenosi Itar-Taš.

Prva isporuka municije biće im predata naredne sedmice, dodao je on.

Vitalij Kličko je još naveo da su on i njegov brat dali saglasnost zahtevu komandanata bataljona zaduženog za teritorijalnu odbranu.

Novac će biti upotrebljen za kupovinu optičke opreme, dvogleda, pancira, ličnih pribora prve pomoći, anestetika i druge opreme, kazao je Vitalij Kličko, prenosi Itar-Taš.

On je objasnio da su takvu odluku o izdvajanju ličnog novca doneli zbog manjka fondova u gradskom budžetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: