Poziv Putinu da dođe u oktobru

Predsednik NIkolić uputiće zvaničan poziv ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da 20. oktobra prisustvuje svečanosti povodom 70 godina oslobođenja Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.06.2014.

16:38

Default images

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputiće zvaničan poziv ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da 20. okobra prisustvuje svečanosti obeležavanja 70. godišnjice od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, saznaje Tanjug u Kabinetu predsednika Republike.

Poziv će sutra biti uručen šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, koji je stigao u posetu Beogradu.

Šef ruske države prethodno je dva puta boravio u Beogradu: 2001. godine, kada se susreo s tadašnjim predsednikom SRJ Vojislavom Koštunicom, i krajem marta 2011. u svojstvu ruskog premijera, kada je razgovarao sa srpskim državnim vrhom, pre svega o energetskoj saradnji Srbije i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: