Leskovac: Uhapšen pljačkaš škole

Leskovačka policija indentifikovala je osobu za koju se sumnja da je obila kabinet u OŠ u Turekovcu i prisvojila informatičku robu u vrednosti od 300000 dinara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.06.2014.

17:10

Default images

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška kradja, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv M.S.(29) iz okoline Leskovca.

M.S.se tereti da je metalnom šipkom pokidao lanac na rešetkama ulaznih vrata škole i iz kabineta informatike prisvojio dva računara, 11 monitora, deset vajs uredjaja, 11 tastatura, jedan projektor i jedan laserski štampač.

Policija je predmete pronašla i vratila ih odgovornom licu škole.

M.S. je po naredbi sudije za prekršaje priveden u Okružni zatvor u Leskovcu na izdržavanje kazne zatvora, navodi se u saopštenju PU .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: