Mihajlović: Nema nesuglasica u SNS

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović negirala je danas da u toj stranci postoje nesuglasice zbog broja ministara koji nisu iz redova naprednjaka.

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2014.

14:27

Default images

Zorana Mihajlović je novinarima kazala da pripadnost stranci ne može da bude glavni opredeljujući faktor za izbor na ministarsko mesto u novoj vladi Srbije.

Ona je negirala da u stranci postoje nesuglasice oko broja nestranačkih ličnosti koje će biti izabrane za ministre u budućoj vladi.

"Kao potpredsednica stranke nisam dobila protivljenja da se na mestu ministara nađu vanstranačke ličnosti", kazala je ona novinarima i demantovala napise u medijima da u SNS ima sukoba oko tog pitanja, podsećajući da su mediji na sličan način spekulisali i o sastavu prethodne vlade, ali da "na kraju većina stvari nije bila tačna".

Mihajlovićeva je naglasila da je potpuno sigurna da će SNS odlučiti isto onako kako je radila i prethodnih 18 meseci.

"Nama je važno da Srbija ide napred i da imamo stručne ljude, pre svega sposobne i vredne, koji mogu da iznesu program koji je pred nama", rekla je ona.

Kako je dodala, na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a biće reči pre svega o programu te stranke, a razgovaraće se i o Skupštini Srbije.

"To je prvi Glavni odbor SNS-a nakon izbora", kazala je Mihajlovićeva i ponovila da će Vlada Srbije biti formirana do 27. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: