Janković napadača poziva na kafu

Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković, koji je u centru Ljubljane poprskan suzavcem po licu, odlučio se za neobičan potez - napadača "poziva na kafu".

Izvor: B92

Petak, 06.12.2013.

10:30

Default images

"To je bio kukavički i neodgovoran čin, a u blizini je bilo i mnogo dece", osvrnuo se Janković na jučerašnji incident i objasnio da poziv anonimnom napadaču na kafu upućuje jer želi da sa njim popriča o razlozima koji su ga naveli na taj čin, prenosi Hina.

Gradonačelnik se u centru grada našao zbog povorke za svetog Nikolu, praznik organizovan za decu, kada ga je suzavcem napao jedan iz grupe demonstranata na skupu podrške protivkorupcijskoj komisiji koja je nedavno demonstrativno podnela ostavku.

Napad na Jankovića, kada je suzavcem poprskan i jedan policajac,kao "huliganski i vandalski čin" žestoko je osudila stranka Pozitivna Slovenija koju je gradonačelnik slovenačke prestonice osnovao 2011. godine, a sada je predvodi premijerka Alenka Bratušek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: