Telo iz Padinske skele - nastavnik

Muška osoba čije je telo juče pronađeno u Padinskoj skeli je nastavnik fizičkog i karate trener Srećko Ćirić (49), koji je bio poznat kao diler droge.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2013.

09:16

Default images

Kako piše Blic, Ćirić je ubijen hicem u potiljak, a njegovo telo je juče pronađeno u Ulici Rahele Ferari u beogradskom naselju Padinska Skela. Policija sumnja da je ubijen zbog sukoba oko trgovine narkotika i da se iza zločina kriju šefovi lokalnih narko-bandi.

Nastavnik fizičkog i karate trener Srećko Ćirić je sa prostrelnom ranom na glavi pronađen u žbunju nedaleko od svoje porodične kuće. Zasada se pretpostavlja da se ubistvo dogodilo nekoliko dana ranije. Niko od stanara okolnih kuća nije čuo pucanj niti je video nešto neobično. U blizini tela pronađeni su bejzbol palica, nekoliko ženskih najlonskih čarapa i određena količina marihuane za koju se ne zna da li je Ćirićeva ili je možda podmetnuta. Pretpostavlja se da je profesor došao u šumu da se sa nekim nađe i obračuna, ali će tačno vreme smrti biti ustanovljeno nakon obdukcije.

Prema nezvaničnim podacima, Ćirić je odranije poznat policiji kao član borčanskog narko-klana na čijem čelu je bio uhapšeni Dalibor Ristić Dača. Policija je prošle godine privodila Ćirića, ali nikada nije dokazano da se bavio preprodajom, zbog čega je mogao neometano da radi u školi.

Predavao je fizičko u Osnovnoj školi “Olga Petrov” u Padinskoj Skeli, a bio je i trener karate kluba PKB. Meštani kažu da je bio omiljen među decom, a poznat je i kao aktivista brojnih školskih projekata, među kojima su i “Škola bez nasilja i droge”.

"Pre više od godinu dana dogodila se pucnjava ispred njegove kuće, a potom smo čuli da je hapšen zbog preprodaje marihuane. Nisam verovao u to jer je izgledao kao porodičan čovek i ugledan nastavnik koga vole deca. Posle svega, danas ne znam šta da mislim o Ćiriću", rekao je jedan od njegovih komšija.

U naselju Padinska Skela spekuliše se i da Ćirić ima status svedoka u sudskom postupku koji je nedavno pokrenut protiv klana iz Borče. Zato istražni organi i veruju da se eventualno svedočenje o “borčancima” i krije kao mogući motiv ovog ubistva. Ćirićeva supruga i ćerka juče su bile na mestu zločina, ali nisu želele da razgovaraju sa novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: