Ivanović (ni)je oficir za vezu

Mediji navode da je Oliver Ivanović najozbiljniji kandidat za oficira za vezu vlade Srbije u Prištini. On, međutim, kaže da ga o tome niko nije obavestio.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 28.12.2012.

09:06

Default images

Naime, izvor "Kurira" iz vrha vlasti rekao je tom listu da srpska strana želi da postavi čoveka koji razume političke prilike na Kosovu, pa je tako izbor je pao na Ivanovića koji, osim što je s Kosova, odlično poznaje kosovsku političku scenu.

Taj list piše i da je već bilo razgovora s najvišim državnim zvaničnicima o tome, ali tek treba da se dogovori o svim detaljima.

Ivanović, međutim, za B92 kaže da ga niko zvanično nije o tome obavestio niti pozvao da bude oficir za vezu. On je jedino mogao da potvrdi da je ranije bilo nekih neformalnih razgovora na tu temu, ali ne konkretnih.

Prema pisanju kosovskih medija, kandidati kosovske strane su Ilber Hisa, Iljir Dugoli, Ljuljzim Peći i Škendija Šerifi Geci, a o konačnom izboru odlučiće premijer Hašim Tači, piše "Kurir".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: