Porodična tragedija u Beogradu

U Beogradu dve osobe ubijene, jedna povređena u porodičnom nasilju. Unuk upao u stan i na smrt pretukao babu i tetku. Teča i dalje u Urgentnom centru.

Izvor: B92, Beta

Petak, 14.12.2012.

18:34

Default images

Beogradska policija uhapsila je večeras Nebojšu R. (24), koji je u opštini Čukarici na smrt pretukao svoju babu i tetku. Kako je agenciji Beta rečeno u MUP-u, do tog porodičnog nasilja došlo je oko 17.30 u Ulici Nikolaja Gogolja.

Nebojša R. je uhapšen zbog sumnje da je letvom ubio baku Olgu (79), kao i da je ubio tetku Savetu B. (61) i teško povredio teču Branislava B. (72), rečeno je u MUP-u, gde su nezvanično naveli da je starica na licu mestu preminula od povreda. Tetka je prevezena u Urgentni centar, gde je preminula od zadobijenih povreda dva sata kasnije.

Agenciji Beta je u Urgentnom centru rečeno da je treća žrtva tog porodičnog nasilja, koja je zbrinuta kod njih, i dalje na odeljenju reanimacije, gde se lekari bore za njegov život.

Kako mediji prenose, Nebojša R. je, nakon što je pretukao baku, tetku i teču, pobegao iz kuće, a pretučene je pronašao komšija, koji je video otvorena vrata.

Kako B92 nezvanično saznaje, reč je o zavisniku koji je bio na terapiji, a do sada je već osuđivan zbog razbojništava i krivičnih dela u vezi sa narkoticima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: