Jeremić čestitao demokratama

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije čestitao je izbor novom rukovodstvu demokrata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.11.2012.

11:55

Default images

"Čestitam novoizabranom rukovodstvu DS. Želim im sreću u radu u nadi da će ispuniti naša legitimna očekivanja", napisao je Jeremić sinoć na svom nalogu na Tviteru.

Novoizabrani lider demokrata Dragan Đilas juče je u obraćanju delegatima izborne skupštine DS pozvao poslanike te stranke koji su bili ministri u prethodnoj vladi da vrate poslanički mandat, ne navodeći ničije ime.

"Svi ministri koji su sedeli u vladi koja nije dobila od građana prelaznu ocenu treba da razmisle da li i dalje treba da sede u parlamentu i predstavljaju DS, i to bez obzira na to što su neki od njih dobro radili svoj posao i što sam siguran da će neke od njih DS ponovo kandidovati za najvažnije funkcije", rekao je Đilas.

Poslanici DS koji su bili u prethodnoj vladi su Mirko Cvetković, Dragan Šutanovac, Božidar Đelić, Dušan Petrović, Milan Marković, Oliver Dulić, Snežana Malović i Vuk Jeremić. Jeremić je ranije rekao da ne namerava da vrati mandat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: