Uhapšeni saobraćajci u Vranju

Protiv četiri vranjanska saobraćajna policajca osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja, pokrenut je postupak za utvrđivanje odgovornosti.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 25.10.2012.

10:56

Default images

"Četvorica saobraćajnih policajaca pritvorena su zbog zloupotrebe službenog položaja. Istovremeno su protiv njih podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju", kazao je portparol PU Dragan Stamenković.

Na pitanje koji su razlozi za pritvaranje, Stamenković je rekao da su oni zloupotrebili službeni položaj "prilikom vršenja jednog uviđaja".

Lokalni mediji u Vranju spekulišu da je reč o saobraćajnom udesu koji se dogodio u noći između 3. i 4. oktobra u Nemanjinoj ulici u Vranju, kada je sin jednog vranjanskog biznismena u pijanom stanju, vozeći džip, udario i oborio uličnu banderu.

Zbog hapšenja četvorice policajaca, njihove kolege iz Saobraćajne policije jutros su zatražile hitan prijem kod načelnika Policijske uprave u Vranju Slađana Velinovića, koji je oko podne primi grupu saobraćajnih policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: