Priština: Ubijen Dino Asanaj

Kosovska policija potvrdila je da je danas u Prištini ubijen Dino Asanaj, predsednik Upravnog odbora Kosovske agencije za privatizaciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2012.

16:05

Default images

Portparol policije Kosova Baki Keljani izjavio je Tanjugu da je Asanaj preminuo danas po podne od rana zadobijenih prilikom napada u njegovoj kući, u prištinskom naselju Američko selo.

Policija je prve informacije o napadu dobila od Urgentnog centra prištinskog Kliničko-bolničkog centra, gde je Asanaj prevezen, rekao je Keljani.

Urgentni centar je potvrdio da je Asanaj preminuo oko 14 sati.

Inače, poslednjih nedelja Asanajevo ime je povezivano sa optužbama dvojice vlasnika velikih firmi, hotela "Grand" u Prištini i živinarske farme u Lipljanu.

Oni su tvrdili da je Asanaj od njih tražio milionske iznose kako im ne bi oduzeo preduzeća koja navodno nisu ispunila ugovorene obaveze prema Kosovskoj agenciji za privatizaciju.

Policija je izašla na mesto ubistva i istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: