Kamion uništio auto Velimira Ilića

Službeno vozilo lidera Nove Srbije Velimira Ilića je uništeno kada je u njega na benzinskoj pumpi NIS-a udario kamion, saopštava ta stranka.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2012.

14:22

Default images

Protiv vozača kamiona S.S. (55) biće podneta krivična prijava tužilaštvu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje saobraćaja, navodi MUP.

Velimir Ilić je ostao nepovređen, jer u tom trenutku nije bio u vozilu, saopštila je ta stranka, koja tvrdi da je reč o napadu.

Vozač Ilićevog službenog automobila Robert Gambarjan je povređen.

"NS smatra da napad nije slučajan već strogo izrežiran, kao i svi prethodni. NS zahteva od nadležnih organa da hitno otkriju pozadinu još jednog napada na Velimira Ilića, kao i da se njegova lična bezbednost zaštiti kako bi bio ravnopravan učesnik predstojeće kampanje", navodi se u saopštenju NS.

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", navela je NS.

U saopštenju se navodi da se incident dogodio danas u 10.45 sati na benzinskoj pumpi NIS-a u Dimitrija Tucovića.

MUP: Krivična prijava protiv vozača kamiona

Protiv vozača kamiona S.S. (55), koji je jutros naleteo na Ilićevo službeno vozilo, biće podneta krivična prijava tužilaštvu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje saobraćaja, saopšteno je večeras iz Biroa MUP-a Srbije za saradnju sa medijima.

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 10 časova na benzinskoj pumpi u Ulici Dimitrija Tucovića 23, navedeno je u saopštenju i istaknuto da se Ilić u tom trenutku nije nalazio u automobilu, a da je vozač zadobio povrede u predelu vrata i da mu je ukazana pomoć na VMA.

Kako se ističe, dok je vozač službenog vozila "škoda superb" predsednika Nove Srbije, policijski službenik R. G. (34) čekao u redu na benzinskoj pumpi, naleteo je kamion marke "fap mercedes" kojim je upravljao S.S i desnim prednjim branikom udario u zadnji deo službenog vozila.

U saopštenju se navodi da je od siline udarca službeno vozilo nabačeno na drugo vozilo i da je načinjena velika materijalna šteta na automobilu "škoda superb".

Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu i zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnici saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: