Sreda, 14.03.2012.

14:22

Kamion uništio auto Velimira Ilića

Službeno vozilo lidera Nove Srbije Velimira Ilića je uništeno kada je u njega na benzinskoj pumpi NIS-a udario kamion, saopštava ta stranka.

Izvor: Tanjug

Kamion uništio auto Velimira Iliæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

plavi andjelak

pre 12 godina

Krivicna prijava se ne podnosi zbog atentata vec zbog povreda vozaca. Da se radi o atentatu, vozac kamiona bi, pretpostavljam, udario u bocnu stranu vozila i to u onu gde se nalazi "meta" tako da su price da je ovo atentat smesne ali idu izbori pa ce biti i smesnijih prica od ove. Inace, i da vozac skode nije povredjen vozac kamiona bi dobio krivicnu zbog materijalne stete koja prelazi 200.000 dinara.

Aleksandar

pre 12 godina

Ajoj, jos ce da nagrabusi vozac kamiona, a mene isto tako odvali jedna nasa sugradjanka pre koji mesec, popunismo 'izvestaj' i svako na svoju stranu - steta bila maltene identicna. Nikome dlaka s glave nije falila, a ja pritom nemam gepek k'o Skoda Superb da ublazi udarac...

Medjutim, ono sto je meni mnogo spornije je ovde to da mu je vozac pripadnik policije. Koju to drzavnu funkciju Veljo od Sljive obavlja pa da mi treba da mu placamo vozaca (a verovatno i automobil)?

mira

pre 12 godina

Veljo, da nisu možda vanzemaljci pokušali atentat? Čudni su ovi izbori u Srbiji, svašta ružno se dešava, a naši političari su na sve spremni da bi dobili koji glas.

Petar

pre 12 godina

Kome si ti Veljo interesantan pa da te ubije? Pa ti si se sam politički ubio, tako da nikom ne smetaš. Shvatićeš 7. maja da si prošlost i da treba da se vratiš u Kačulice da čuvaš ovce !

Petar

pre 12 godina

Pogledajte fotografije, automobil je osrednje udaren u zadnji kraj i ostecen mu je gepek. Pri takvom udaru niko u vozilu nije mogao biti ozbiljnije povredjen. Tako, bela ladja moze da plovi dalje.

tratinčica

pre 12 godina

Pokušaj ubistva ili ne? To će naša policija da rasvetli i naše pravosuđe da kazni primereno. Uf...neće moći, pa glavni policajac je krenuo u predizbornu kampanju, ko sad ima vremena da rešava slučajeve, a i tako se na presude kod nas čeka malo poduže

Stevan

pre 12 godina

Ako je neko namerno udario u Veljin auto, kao sto tvrde iz njegove stranke, onda neka uzivaju u drzavi, i atmosferi u njoj koju su svi nasi politicari stvorili.

inteligencija?

pre 12 godina

Znaci vi nama kazete da je neko organizovao atentat tako da kamionom udari brzinom od 30ak na sat (sudeci po fotografijama stete) u auto od dve tone, na pumpi, pred kamerama, bez oruzja, ne pokusavajuci da pobegne? Zar ste stvarno ozbiljni?! A kad sam primetio da nema detaljno opisa povreda, ni izjava medicinskog osoblja iz urgentnog, jasno mi je i kakve su te povrede. Sramota, ovako koristiti saobracajnu nezgodu za predizbornu kampanju.

dragon

pre 12 godina

Nek se Veljo drzi, ne damo ga mi, ne da ga veci deo Srbije, a opet se nadamo da je ovo slucajni, a ne namerni udes, da nema veze sa politikom.

takeda

pre 12 godina

Kod nas nazalost tek kada si jednom nogom u zemlji imas pomoc. Ministarstvo policije, a gde je zastita, silovateljima se uvek smanji kazna, a zen pri odbrani ne sme da koristi nikakvo sredstvo, jer ce biti

spasilac

pre 12 godina

Gde je sada Dacic da se fvali svojim ministarstvom da kaze kako njima posle crkve najvise verujemo. Pa ni izjasnjenje policije nemamo a ne da im jos i verujemo toliko.

open

pre 12 godina

Djindjicevo ubistvo jos nije rasvetljeno, a da ne ocekujemo da ce se rasvetliti ovakvo nesto. Pravosudje nam je uzas, valjda smo svi danas videli Kurirovu vest o sindikalnoj proslavi. Eto kakve su nam institucije, nije ni cudo sto se najgori slucajevi ne resavaju, a ovi sitni tek neprimetno udju na jedno uvo, a na drugo izadju.

opanak

pre 12 godina

I moze se pomisliti da je napad planiran. Kod nas kada nekom ide i kada krene pravim stopama, nadje se ekipa da ga lisi zivota. Zao mi je sto ovo povezujem sa Djindjicem, ali on je neko ko je isao pravim stopama, za razliku od sadasnje demokratije, pa je zavrsio najgore.

grekoss

pre 12 godina

Mislim da ovi koji sada komentarisu protiv Velje treba malo da olade, ovde je ipak udes. Neki dan je Dacic slicno prosao, pa ga nismo napadali. Dakle, u ovim situacijama ni njaveceg protivnika ne krpimo, da se dogovorimo.

quka & patika

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", navela je NS.
A kako je trebalo da reaguju? Da mu traze autogram?

Djuli

pre 12 godina

Veljo pa Sojic je za tebe beba covece, jos da se pumpa zove Spic Petrol pa to bi bilo pun pogodak.Sojicu pa ti si legenda kako si odigrao rolu.

Maki

pre 12 godina

Ovaj Velja Ilić je bolji i smešniji Šojić od samog Šojića!

Da li neko može da navede link na fotografije tog "potpuno uništenog" vozila? Baš me zanima koliko je to "potpuno" jer od kad sam video da Velju uopšte nije sramota da priča kako je dobio šamar s leđa, i to uprkos vrlo jasnom snimku, nešto mi je i sad malo teško da poverujem u "potpuno uništenje".

Miki

pre 12 godina

Atentat na čoveka koji nije prisutan?! Hm, malo zamršeno ali kada je g. Ilić u pitanju sve je moguće! Pošto je taj van vremena i prostora tu važe razni kosmički paradoksi pa i onaj o istovremenom prisustvu jednog tela na dva mesta! Veljo relative!

nula za nulu

pre 12 godina

kamo srece pa da se pokrene malo jaca kampanja za 'beli glas' pa da otpisemo SVE aktuelne politicare. izadjimo na izbore i glasajmo protiv svih! drugacije necemo nista promeniti

cacanka

pre 12 godina

NA OVAKVU VEST ZAISTA NEMAM KOMENTAR.
Kao cacanka, mogu da mogu da kazem da ogromna vecina gradjana ovog grada kao i ja, zeli da se pojave marsovci i odvedu ovu moralnu nakazu daleko van ove nase galaksije.

Siniša

pre 12 godina

Daj ne lupetajte gluposti, kakva bre namera i te budalaštine, auto je udaren u zadnji deo zbog toga što vozač Škode nije dao migavac, kamion nije držao rastojanje i ,,stigao ga je'', ništa strašno...auto nije ,,uništen'', pogledajte sliku pa ćete videti, a Velja, po običaju, priča budalaštine, kad nema pametnija posla.

Nikola

pre 12 godina

@Пантагруел
Kako ti ovu smejuriju mozes da uporedis sa pokusajem atentata kod hale limes ?
Pa upravo ti Veljini i Kostunicini kompanjoni su tad bili na vlasti. Ti bi Ilicu da se ovo odmah rasvetli a za naseg premijera te nije briga ? Da njega nije bilo niko nebi ni cuo za tebe!

Razulareni krastavac

pre 12 godina

Imam utisak da se ovaj čovek neopisivo trudi da se predstavi kao neko izuzetno važan u ovoj zemlji! Svaki dan je u novinama, svaki dan daje neke bombastične izjave kao da je u najmanju ruku premijer ili barem ministar nekog važnog resora. Ma važi, baš ću da poverujem da je neko pokušao da ga ubije! A zašto, po čemu je on tako bitan i važan?!

Ama, sjaši više, čoveče, dosta je ludila!

milan

pre 12 godina

Ajde bre ljudi zasto bi neko Velju napadao kakva je on to opasnost to sto nekada nezna da se kontrolise nije opasno, politicki je nevazan faktor, moze samo neko da mu se sveti zato sto je on njega negde fizicki napao. Ja tipujem da je to namestaljka kako bi on opet bio ugrozen a fali mu politicka argumentacija na nivou pa po Vucicevom pljuj po drugima pa ih optuzi da oni to rade.

Bojan Janković

pre 12 godina

Ilic? Jel to onaj sto non-stop poziva na linc svakoga ko mu se suprostavi?

Ne interesuje me, ni on, ni njegova bezbednost.

Markan

pre 12 godina

Sugurno su iz Nove Srbije znali da se sprema atentat pa nisu dozvolili Ilicu da udje u automobil, ali su morali cekati da kamion "smrska" isti da bi bili sigurni da je u pitanju atentat. Sreca sto nije bio unutra pa je "prosao nepovredjen" :)
A jel to stvarno njegov licni automobil?:)

citalac

pre 12 godina

A gde je vozac krenuo bez g-dina Ilica? Zaboravio ga na pumpi? Da nije g-din Ilic otisao da plati gorivo? Ko pomera automobil pre nego plati gorivo, niko....ajde dosta senzacionalizma....

Aleksandar

pre 12 godina

Mislim da treba ispitati sve detalje, ali da takođe mislim da bi onaj jad iz NS optužio i komarca za pokušaj ubistva kada bi slučajno sleteo na Velju Pančo Vilu

Aprililili

pre 12 godina

Aman dragi politicari, jel se osecate ugrozeno? Jel Vam treba obezbedjenje? Jel Vam tesko da sedite u skupstinskim klupama i donosite zakone? Pa nemojte se vise muciti da bi nama bilo bolje, ne bavite se vise politikom ( ionako Vam to ne ide od ruke) ,nego radnu knjizicu u ruke, pa na zavod za zaposljavanje

Pejat

pre 12 godina

Kakva LAZ! Bio sam u autu u koloni iz tog kamiona. Incident se dogodio u 10h a ne kasnije. Vozac sluzbenog vozila je bez migavca skrenuo na pumpu i pritom nije dovoljno usao u pumpu tako da kamion nije ni mogao da ga zaobidje. Ovo je samo pokazatelj cime se sve koriste nasi politicari...

Zmaj

pre 12 godina

Ne znam sta je smesnije: da li ova izjava o napadu bez detalja ili sam Ilic kao pojava ili mozda nesto trece. Moguce da je pokusan atentat i u onom tunelu gde su stradala deca iz Belgije, ali Ilic se nije nalazio u autobusu...

Иван Чачанин

pre 12 godina

Људи,знам Веља, знају га и сви у Чачку, па ово и пишем због оних који никада и нису били у нашем граду и који Вељи верују безусловно.
Не би ме чудило да је све ово сам изрежирао зарад мало кампање у овом периоду.
1.- Вељо има затворен базен у кући, а град Чачак нема затворен базен.
2.- Вељо има купљених неколико кућа у центру града Чачка
3.- Вељо има старачки дом у селу Качулице (наводно бившу крдио клинику) који је на "дивље" саграђен док је он био министар кап.инвестиција
4.- Вељова странка је на власти у Чачку са Спс и Срс
_____________________________________________________________________

ОДАКЛЕ ТОЛИКО БОГАТСТВО БИЛО КОМЕ ЗА ТАКО КРАТКО ВРЕМЕ, А НИЈЕ КУПИО ЛОЗ

Ниша од горе поменутог не би било спорно да сви у чачку не знају да њега и његову ближу фамилију није имао пас за шта да уједе до 1994. године када је ушао у СПО...
Вељо има невероватан инстинкт и "сељачку" лукавост, па се на време отргао од Спо-а и формирао своју странку, па потом коалиција са Вуком на изборима 2003, где га је "превеслао", затим коалиција са Коштуницом, а сада са СНС...
Вељо је најобичниј "крпељ" жељан власти, а толико се накрао да само Бог и он знају колико има, јер је добар део иметка преписао на децу и ближе рођаке...
Њему у Чачку верују само још чланови његове странке и они које је "задужио", мада се и ти полако "трезне"
Толико о Вељу, његовој искрености и поштењу...

Anja_Bg

pre 12 godina

G. Ilic je ovde potpuno nebitan lik, s obzirom da, u trenutku nesrece uopste nije bio u kolima! Mozda je bio u "klonji" a mozda i kilometrima dalje, nebitno, jer stradao nije, sto je svakako dobra vest. Ali, sta je sa nesrecnim vozacem njegovog automobila, u kakvom je on stanju i kakve su njegove povrede s obzirom da pise da je auto smrskan??? O tome biste morali da napisete koju rec vise, jer ovo nema blage veze sa atentatom, i vise lici, da ne kazem sm ... na nesto drugo nego na to!

Пантагруел

pre 12 godina

Неко је питао како Веља може имати службено возило када је само посланик. Може, ако је ауто власништво странке као правног лица (свака их има бар по неколико), а он је њен председник и путује страначким послом.Друга ствар, видим многи се овде ругају. Не заборавите да су се исто тако многи ругали и Ђинђићу, тврдећи да је Багзијев покушај изазивања судара код Арене (у то време зване Хала "Лимес") био маркетиншки трик ДС-a, осмишљен да му се поправи очајан рејтинг који је тада имао. Недуго затим, десило се што се десило. У земљи која има такво искуство, нико нема право да се шали сумњивим стварима.

kraja

pre 12 godina

...razmisljam glasno...
...covek je dobio 2 godine zatvora za jedan obican (lose izveden) udarac...
...tesko je oprostiti nekome 2 godine...

Земља чуда

pre 12 godina

Нисам Вељин фан, али ово много подсећа на оно што се десило на Ибарској магистрали и захтева најдетаљнију могућу истрагу.Уопште није ствар за смејање, али прва помисао ми је била "Нису ваљда папани опет камион натоварили песком?"

Čačak

pre 12 godina

Veljo je toliko nebitan političar da ova nesreća nema veze sa pokušajem atentata. Atentator ne bi bio lud da se krca u Veljov auto na benzinskoj pumpi koja je puna goriva dovodeći i sopstveni život u opasnost. Verujem da je ovo samo jedna nesreća koju će Veljo preokrenuti u pokušaj ubistva.

Leonardo

pre 12 godina

Previse je tu slucajnosti da bi se nekoliko napada tek tako desila, i to bas na Velju Ilica i to u jeku predizborne kampanje, najpravednije bi bilo da se u potpunosti preduzmu mere na rasvetljavanju ovog slucaja

AliBaba

pre 12 godina

Jel opet bilo "mucki" sa ledja kao i prosli put? Zadnji put smo svi videli snimak a znamo Veljinu verziju. Velja je kao ono dete sto je stalno vikalo Vuk a na kraju mu niko nije verovao kad je Vuk stvarno dosao.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

A je l' ste mogli da stavite naslov "Kamion smrskao auto Velimira Ilića, Ilic nepovredjen"? Dosta mi je nesreca o kojima stalno citamo i svakodnevnih uzasa koje nam priredjuje rezim, treba da dozivljavam stres i onda kad za to nema razloga. Jednostavno, ne zelim da bilo ko strada ili da procitam vest da je stradao, narocito onda kad se to nije ni dogodilo.

sima

pre 12 godina

@ Glupost je bezgranična i neuništiva

Jeste bezgranicna i neunistiva, to ste u pravu. Da li se secate kako se cela javnost podigla kada su navijaci pretili Brankici Stankovic. Zasto se tada niste javili sa primedbom da dok to ne urade slobodni su da rade i pricaju sta hoce? Javno izrecena pretnja mora da bude sankcionisana i kada nam se osoba kojoj se preti dopada i kada nam se ne dopada.

tandarabroc

pre 12 godina

"NS smatra da napad nije slučajan već strogo izrežiran" ... Ako je "Strogo" izreziran, valjda bi taj kamion udario dok je velja u njemu ... Smesno ... Ko njega zeli da ubije, kome on uopste smeta tako metiljav i zadrigao, covek ne zna vise da sastavlja recenice ... Ovo mu doslo kao prilika da pokusa sebi da digne cenu ...

m anđa

pre 12 godina

Danas su na benzinskoj pumpi napali moj novčanik suludo visokom cenom goriva. Smatram da napad nije slučajan već strogo izrežiran, kao i svi prethodni. Zahtevam od nadležnih organa da hitno otkrije pozadinu još jednog napada na moj novčanik kao i da se njegov sadržaj zaštiti.

Aleksandar

pre 12 godina

Nisu naveli koji je grad u pitanuu, ali pretpostavljam da je u pitanju Beograd.
Ta pumpa se nalazi na tranzitnom putu za kamione koji idu prema Luci Beograd i prema pančevačkom mostu i tu često vozila istu dosta brzo.
I kako je u pitanju pumpa sa samo jedno trakom za vozila i odakle se može direktno uključiti na ulicu, vrlo lako se može desiti da vozač automobila izašao, ne hajuću/gledajući za prvenstvo i da ga je kamion zakucao otpozadi.

A to o atentatu? Ma hajte molim vas!

evo i slike pumpe:
http://www.google.rs/imgres?q=pumpa+dimitrija+tucovica+beograd&um=1&hl=sr&safe=off&sa=N&biw=1366&bih=643&qscrl=1&tbm=isch&tbnid=gxpTomfYcXHHEM:&imgrefurl=http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/140000/Pokrali%2Bnam%2B1,86%2Bmiliona%2Blitara%2Bgoriva!.html&docid=ObFld0drD6UVCM&imgurl=http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/10/9/122660/NIS-1.jpg&w=400&h=300&ei=7algT5HHGMjJsgb-xIWDBg&zoom=1&iact=hc&vpx=517&vpy=154&dur=885&hovh=194&hovw=259&tx=103&ty=104&sig=107779727980490080503&page=1&tbnh=143&tbnw=197&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0

veljko

pre 12 godina

Interesantno je da se pročita vest dogadjaja koji ste gledali. Auto nije uništen, ulubljen mu je gepek, Velja Ilić uopšte nije bio tu, vozač nije povredjen. Da li se u ovoj zemlji sve vesti prave ovako, možda je vreme da prestanu da se prate vesti.

stranka zdravog razuma

pre 12 godina

Mozda je najbolje da se Velja vrati u svoju Atenicu kod Cacka. Ovde mu ocigledno ne ide bas najbolje - prvo je izgubio vlast a sada i sluzbeni auto.
NS je stranka po kojoj je pisan scenario za "Belu ladju" samo sto Srecko Sojic nije bio toliko vulgaran, bahat i agresivan kao Velja Ilic.

Zare

pre 12 godina

Dajte slike automobila !!! Prosli put kad ga je neki lik pomazio po reveru, Ilic je isao u bolnicu i davali mu infuziju !!! Sta sve ljudi nece da urade da bi dobili politicke poene

bane

pre 12 godina

To znači da oni koji su ubili Stambolića, Ćuruviju, Đinđića i dalje dobro sarađuju sa vlašću ma kako se ona zvala i ko je činio.

Timocanin

pre 12 godina

Zahteva hitno resenje slucaja?
A, to sto mi ne znamo ni posle toliko godina ko je namignuo
za ubistvo naseg premijera, nikom nista!

Ivan

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da treba istraziti svaki incident ove vrste, ali me zanima po kom osnovu Velimir Ilic ima sluzbeno vozilo? On je, koliko ja znam, samo poslanik.

Glupost je bezgranična i neuništiva

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio"

Na šta da reauguju? Dok to ponovo ne uradi, slobodan je kao ptica da misli i govori sve što misli i govori. U toj izjavi nema ni trunke ičega što je ustavom zabranjeno. Jel’ treba na silu da se pokaje? Meni je potpuno neshvatljivo da i pored svih snimaka i dokaza jasnih kao suza niko od nadležnih nije reagovao na izjavu Velimira Ilića, koji nije pozvan ni na informativni razgovor, a izjavio je da je mislio da je ekipa iz „drumske mafije” „kraduckala” i da bi to razumeo, ali da ne može da shvati da su baš toliko krali.

Na kraju će optužiti pok. Dimitrija Tucovića za atentat na Novu Srbiju

pre 12 godina

Pošto se ne pominje da je Velimir Ilić bio u blizini automobila, može se pretpostaviti da je u trenutku "smrskavanja" automobila bio kilometrima daleko. A ako je automobil zaista "smrskan" i "potpuno uništen", kako da je vozač "povređen"? Ili možda Velja Ilić svesno unajmljuje baš-čelike kao svoje vozače?

hercegov grad

pre 12 godina

a sta ste ocekivali u ovakvoj drzavi da se ne desi ,,slucajno,, da naleti kamijon gde je vozac beznacajan covek koji je spreman da za male pare uradi tako nesta.Da li je to prvi put?Ako je prvi put onda ne valja!

misli_glavom

pre 12 godina

vest je stigla u medije posle punih 4 sata od vremena udesa? to je u danasnjem vremenu interneta vrlo sporo tj. sumnjivo. cudno je i da nema fotografije? ili su odneli film na razvijanje %)
veljo, nece tebe zgaziti kamion. pre ce biti neka ciroza, mada ti iskreno zelim kao i svakom zivom bicu da pozivis dugo i kvalitetno.

draganzr

pre 12 godina

lakrdija. pa da te je neko hteo zgaziti sigurno to ne bi bilo na pumpi vec na putu, u pokretu. ilic ocajnicki pokusava da senzacionalizmon zgrne nesto glasova priprostih ljudi koji ce ovu vest progutati zdravo za gotovo.

razmishljankovic-cinik

pre 12 godina

Oh,avaj,pa kud bas "pogodih" na ovu vest pred ruchak,pa sada necu moci da rucham razmisljajuci da li je ovo bio atentat na Velju Prepostenog I ili pak,samo nesrecan slucaj.Kao i uvek kolateralna steta covek koji je "obican".

bgd

pre 12 godina

Na pumpama postoje kamere, videćemo da li je saobraćajka ili pokušaj ubistva putnika koji se u tom trenutku nalazio - van automobila.

Šta je sa vozačem kamiona?

Pavle

pre 12 godina

Ako je samo saobraćajna nesreća - takve stvari se dešavaju, ali ako se ponavlja "Ibarska magistrala# - to je strašno . Moramo se svi osećati sigurno, bez obzira da li priipadam naprednjačkoj koaliciji ili nekoj drugoj opciji. Nije prvi put da je napad na Velju Ilića. Nadam se da zna da ovo niko ne odobrava i da neće odustati od svojih uverenja.

Mila

pre 12 godina

Ko bi namerno napao V.Ilića tako što bi udario u vozilo u kome ga nema? Jel te stranke od svega moraju da naprave propagandu? A onog mučenika što popi dve godine bolje ne spominjite

Нови Сад

pre 12 godina

Ако ћемо ово окарактерисати као покушај атентата онда је много људи на мети атентатора ових дана!

Шалу на страну, тужно је што и овакве ствари покушавају да промовишу у изборне сврхе! Као да би се стављањем Веље Илића ван строја коренитно и неповратно изменила политичка, економска и свака друга сцена у Србији!

sale

pre 12 godina

evropska unija oce da ubije velju! al ne daj se veljo! jaci si od njih!
znas ti vrlo dobro ko je ovo uradio, a ako ivica dacic ne izadje i javno kaze ko hoce da te ubije, onda ce aca vucic da sazove konferenciju za novinare.

draganzr

pre 12 godina

lakrdija. pa da te je neko hteo zgaziti sigurno to ne bi bilo na pumpi vec na putu, u pokretu. ilic ocajnicki pokusava da senzacionalizmon zgrne nesto glasova priprostih ljudi koji ce ovu vest progutati zdravo za gotovo.

misli_glavom

pre 12 godina

vest je stigla u medije posle punih 4 sata od vremena udesa? to je u danasnjem vremenu interneta vrlo sporo tj. sumnjivo. cudno je i da nema fotografije? ili su odneli film na razvijanje %)
veljo, nece tebe zgaziti kamion. pre ce biti neka ciroza, mada ti iskreno zelim kao i svakom zivom bicu da pozivis dugo i kvalitetno.

Na kraju će optužiti pok. Dimitrija Tucovića za atentat na Novu Srbiju

pre 12 godina

Pošto se ne pominje da je Velimir Ilić bio u blizini automobila, može se pretpostaviti da je u trenutku "smrskavanja" automobila bio kilometrima daleko. A ako je automobil zaista "smrskan" i "potpuno uništen", kako da je vozač "povređen"? Ili možda Velja Ilić svesno unajmljuje baš-čelike kao svoje vozače?

bgd

pre 12 godina

Na pumpama postoje kamere, videćemo da li je saobraćajka ili pokušaj ubistva putnika koji se u tom trenutku nalazio - van automobila.

Šta je sa vozačem kamiona?

razmishljankovic-cinik

pre 12 godina

Oh,avaj,pa kud bas "pogodih" na ovu vest pred ruchak,pa sada necu moci da rucham razmisljajuci da li je ovo bio atentat na Velju Prepostenog I ili pak,samo nesrecan slucaj.Kao i uvek kolateralna steta covek koji je "obican".

Glupost je bezgranična i neuništiva

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio"

Na šta da reauguju? Dok to ponovo ne uradi, slobodan je kao ptica da misli i govori sve što misli i govori. U toj izjavi nema ni trunke ičega što je ustavom zabranjeno. Jel’ treba na silu da se pokaje? Meni je potpuno neshvatljivo da i pored svih snimaka i dokaza jasnih kao suza niko od nadležnih nije reagovao na izjavu Velimira Ilića, koji nije pozvan ni na informativni razgovor, a izjavio je da je mislio da je ekipa iz „drumske mafije” „kraduckala” i da bi to razumeo, ali da ne može da shvati da su baš toliko krali.

Иван Чачанин

pre 12 godina

Људи,знам Веља, знају га и сви у Чачку, па ово и пишем због оних који никада и нису били у нашем граду и који Вељи верују безусловно.
Не би ме чудило да је све ово сам изрежирао зарад мало кампање у овом периоду.
1.- Вељо има затворен базен у кући, а град Чачак нема затворен базен.
2.- Вељо има купљених неколико кућа у центру града Чачка
3.- Вељо има старачки дом у селу Качулице (наводно бившу крдио клинику) који је на "дивље" саграђен док је он био министар кап.инвестиција
4.- Вељова странка је на власти у Чачку са Спс и Срс
_____________________________________________________________________

ОДАКЛЕ ТОЛИКО БОГАТСТВО БИЛО КОМЕ ЗА ТАКО КРАТКО ВРЕМЕ, А НИЈЕ КУПИО ЛОЗ

Ниша од горе поменутог не би било спорно да сви у чачку не знају да њега и његову ближу фамилију није имао пас за шта да уједе до 1994. године када је ушао у СПО...
Вељо има невероватан инстинкт и "сељачку" лукавост, па се на време отргао од Спо-а и формирао своју странку, па потом коалиција са Вуком на изборима 2003, где га је "превеслао", затим коалиција са Коштуницом, а сада са СНС...
Вељо је најобичниј "крпељ" жељан власти, а толико се накрао да само Бог и он знају колико има, јер је добар део иметка преписао на децу и ближе рођаке...
Њему у Чачку верују само још чланови његове странке и они које је "задужио", мада се и ти полако "трезне"
Толико о Вељу, његовој искрености и поштењу...

Mila

pre 12 godina

Ko bi namerno napao V.Ilića tako što bi udario u vozilo u kome ga nema? Jel te stranke od svega moraju da naprave propagandu? A onog mučenika što popi dve godine bolje ne spominjite

sale

pre 12 godina

evropska unija oce da ubije velju! al ne daj se veljo! jaci si od njih!
znas ti vrlo dobro ko je ovo uradio, a ako ivica dacic ne izadje i javno kaze ko hoce da te ubije, onda ce aca vucic da sazove konferenciju za novinare.

Ivan

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da treba istraziti svaki incident ove vrste, ali me zanima po kom osnovu Velimir Ilic ima sluzbeno vozilo? On je, koliko ja znam, samo poslanik.

Нови Сад

pre 12 godina

Ако ћемо ово окарактерисати као покушај атентата онда је много људи на мети атентатора ових дана!

Шалу на страну, тужно је што и овакве ствари покушавају да промовишу у изборне сврхе! Као да би се стављањем Веље Илића ван строја коренитно и неповратно изменила политичка, економска и свака друга сцена у Србији!

cacanka

pre 12 godina

NA OVAKVU VEST ZAISTA NEMAM KOMENTAR.
Kao cacanka, mogu da mogu da kazem da ogromna vecina gradjana ovog grada kao i ja, zeli da se pojave marsovci i odvedu ovu moralnu nakazu daleko van ove nase galaksije.

AliBaba

pre 12 godina

Jel opet bilo "mucki" sa ledja kao i prosli put? Zadnji put smo svi videli snimak a znamo Veljinu verziju. Velja je kao ono dete sto je stalno vikalo Vuk a na kraju mu niko nije verovao kad je Vuk stvarno dosao.

Pejat

pre 12 godina

Kakva LAZ! Bio sam u autu u koloni iz tog kamiona. Incident se dogodio u 10h a ne kasnije. Vozac sluzbenog vozila je bez migavca skrenuo na pumpu i pritom nije dovoljno usao u pumpu tako da kamion nije ni mogao da ga zaobidje. Ovo je samo pokazatelj cime se sve koriste nasi politicari...

Bojan Janković

pre 12 godina

Ilic? Jel to onaj sto non-stop poziva na linc svakoga ko mu se suprostavi?

Ne interesuje me, ni on, ni njegova bezbednost.

Siniša

pre 12 godina

Daj ne lupetajte gluposti, kakva bre namera i te budalaštine, auto je udaren u zadnji deo zbog toga što vozač Škode nije dao migavac, kamion nije držao rastojanje i ,,stigao ga je'', ništa strašno...auto nije ,,uništen'', pogledajte sliku pa ćete videti, a Velja, po običaju, priča budalaštine, kad nema pametnija posla.

Razulareni krastavac

pre 12 godina

Imam utisak da se ovaj čovek neopisivo trudi da se predstavi kao neko izuzetno važan u ovoj zemlji! Svaki dan je u novinama, svaki dan daje neke bombastične izjave kao da je u najmanju ruku premijer ili barem ministar nekog važnog resora. Ma važi, baš ću da poverujem da je neko pokušao da ga ubije! A zašto, po čemu je on tako bitan i važan?!

Ama, sjaši više, čoveče, dosta je ludila!

Djuli

pre 12 godina

Veljo pa Sojic je za tebe beba covece, jos da se pumpa zove Spic Petrol pa to bi bilo pun pogodak.Sojicu pa ti si legenda kako si odigrao rolu.

Petar

pre 12 godina

Pogledajte fotografije, automobil je osrednje udaren u zadnji kraj i ostecen mu je gepek. Pri takvom udaru niko u vozilu nije mogao biti ozbiljnije povredjen. Tako, bela ladja moze da plovi dalje.

inteligencija?

pre 12 godina

Znaci vi nama kazete da je neko organizovao atentat tako da kamionom udari brzinom od 30ak na sat (sudeci po fotografijama stete) u auto od dve tone, na pumpi, pred kamerama, bez oruzja, ne pokusavajuci da pobegne? Zar ste stvarno ozbiljni?! A kad sam primetio da nema detaljno opisa povreda, ni izjava medicinskog osoblja iz urgentnog, jasno mi je i kakve su te povrede. Sramota, ovako koristiti saobracajnu nezgodu za predizbornu kampanju.

Petar

pre 12 godina

Kome si ti Veljo interesantan pa da te ubije? Pa ti si se sam politički ubio, tako da nikom ne smetaš. Shvatićeš 7. maja da si prošlost i da treba da se vratiš u Kačulice da čuvaš ovce !

Nikola

pre 12 godina

@Пантагруел
Kako ti ovu smejuriju mozes da uporedis sa pokusajem atentata kod hale limes ?
Pa upravo ti Veljini i Kostunicini kompanjoni su tad bili na vlasti. Ti bi Ilicu da se ovo odmah rasvetli a za naseg premijera te nije briga ? Da njega nije bilo niko nebi ni cuo za tebe!

Miki

pre 12 godina

Atentat na čoveka koji nije prisutan?! Hm, malo zamršeno ali kada je g. Ilić u pitanju sve je moguće! Pošto je taj van vremena i prostora tu važe razni kosmički paradoksi pa i onaj o istovremenom prisustvu jednog tela na dva mesta! Veljo relative!

Aprililili

pre 12 godina

Aman dragi politicari, jel se osecate ugrozeno? Jel Vam treba obezbedjenje? Jel Vam tesko da sedite u skupstinskim klupama i donosite zakone? Pa nemojte se vise muciti da bi nama bilo bolje, ne bavite se vise politikom ( ionako Vam to ne ide od ruke) ,nego radnu knjizicu u ruke, pa na zavod za zaposljavanje

Zmaj

pre 12 godina

Ne znam sta je smesnije: da li ova izjava o napadu bez detalja ili sam Ilic kao pojava ili mozda nesto trece. Moguce da je pokusan atentat i u onom tunelu gde su stradala deca iz Belgije, ali Ilic se nije nalazio u autobusu...

hercegov grad

pre 12 godina

a sta ste ocekivali u ovakvoj drzavi da se ne desi ,,slucajno,, da naleti kamijon gde je vozac beznacajan covek koji je spreman da za male pare uradi tako nesta.Da li je to prvi put?Ako je prvi put onda ne valja!

kraja

pre 12 godina

...razmisljam glasno...
...covek je dobio 2 godine zatvora za jedan obican (lose izveden) udarac...
...tesko je oprostiti nekome 2 godine...

Maki

pre 12 godina

Ovaj Velja Ilić je bolji i smešniji Šojić od samog Šojića!

Da li neko može da navede link na fotografije tog "potpuno uništenog" vozila? Baš me zanima koliko je to "potpuno" jer od kad sam video da Velju uopšte nije sramota da priča kako je dobio šamar s leđa, i to uprkos vrlo jasnom snimku, nešto mi je i sad malo teško da poverujem u "potpuno uništenje".

nula za nulu

pre 12 godina

kamo srece pa da se pokrene malo jaca kampanja za 'beli glas' pa da otpisemo SVE aktuelne politicare. izadjimo na izbore i glasajmo protiv svih! drugacije necemo nista promeniti

stranka zdravog razuma

pre 12 godina

Mozda je najbolje da se Velja vrati u svoju Atenicu kod Cacka. Ovde mu ocigledno ne ide bas najbolje - prvo je izgubio vlast a sada i sluzbeni auto.
NS je stranka po kojoj je pisan scenario za "Belu ladju" samo sto Srecko Sojic nije bio toliko vulgaran, bahat i agresivan kao Velja Ilic.

Zare

pre 12 godina

Dajte slike automobila !!! Prosli put kad ga je neki lik pomazio po reveru, Ilic je isao u bolnicu i davali mu infuziju !!! Sta sve ljudi nece da urade da bi dobili politicke poene

Leonardo

pre 12 godina

Previse je tu slucajnosti da bi se nekoliko napada tek tako desila, i to bas na Velju Ilica i to u jeku predizborne kampanje, najpravednije bi bilo da se u potpunosti preduzmu mere na rasvetljavanju ovog slucaja

veljko

pre 12 godina

Interesantno je da se pročita vest dogadjaja koji ste gledali. Auto nije uništen, ulubljen mu je gepek, Velja Ilić uopšte nije bio tu, vozač nije povredjen. Da li se u ovoj zemlji sve vesti prave ovako, možda je vreme da prestanu da se prate vesti.

Pavle

pre 12 godina

Ako je samo saobraćajna nesreća - takve stvari se dešavaju, ali ako se ponavlja "Ibarska magistrala# - to je strašno . Moramo se svi osećati sigurno, bez obzira da li priipadam naprednjačkoj koaliciji ili nekoj drugoj opciji. Nije prvi put da je napad na Velju Ilića. Nadam se da zna da ovo niko ne odobrava i da neće odustati od svojih uverenja.

Markan

pre 12 godina

Sugurno su iz Nove Srbije znali da se sprema atentat pa nisu dozvolili Ilicu da udje u automobil, ali su morali cekati da kamion "smrska" isti da bi bili sigurni da je u pitanju atentat. Sreca sto nije bio unutra pa je "prosao nepovredjen" :)
A jel to stvarno njegov licni automobil?:)

Anja_Bg

pre 12 godina

G. Ilic je ovde potpuno nebitan lik, s obzirom da, u trenutku nesrece uopste nije bio u kolima! Mozda je bio u "klonji" a mozda i kilometrima dalje, nebitno, jer stradao nije, sto je svakako dobra vest. Ali, sta je sa nesrecnim vozacem njegovog automobila, u kakvom je on stanju i kakve su njegove povrede s obzirom da pise da je auto smrskan??? O tome biste morali da napisete koju rec vise, jer ovo nema blage veze sa atentatom, i vise lici, da ne kazem sm ... na nesto drugo nego na to!

Stevan

pre 12 godina

Ako je neko namerno udario u Veljin auto, kao sto tvrde iz njegove stranke, onda neka uzivaju u drzavi, i atmosferi u njoj koju su svi nasi politicari stvorili.

Aleksandar

pre 12 godina

Mislim da treba ispitati sve detalje, ali da takođe mislim da bi onaj jad iz NS optužio i komarca za pokušaj ubistva kada bi slučajno sleteo na Velju Pančo Vilu

citalac

pre 12 godina

A gde je vozac krenuo bez g-dina Ilica? Zaboravio ga na pumpi? Da nije g-din Ilic otisao da plati gorivo? Ko pomera automobil pre nego plati gorivo, niko....ajde dosta senzacionalizma....

milan

pre 12 godina

Ajde bre ljudi zasto bi neko Velju napadao kakva je on to opasnost to sto nekada nezna da se kontrolise nije opasno, politicki je nevazan faktor, moze samo neko da mu se sveti zato sto je on njega negde fizicki napao. Ja tipujem da je to namestaljka kako bi on opet bio ugrozen a fali mu politicka argumentacija na nivou pa po Vucicevom pljuj po drugima pa ih optuzi da oni to rade.

mira

pre 12 godina

Veljo, da nisu možda vanzemaljci pokušali atentat? Čudni su ovi izbori u Srbiji, svašta ružno se dešava, a naši političari su na sve spremni da bi dobili koji glas.

Aleksandar

pre 12 godina

Ajoj, jos ce da nagrabusi vozac kamiona, a mene isto tako odvali jedna nasa sugradjanka pre koji mesec, popunismo 'izvestaj' i svako na svoju stranu - steta bila maltene identicna. Nikome dlaka s glave nije falila, a ja pritom nemam gepek k'o Skoda Superb da ublazi udarac...

Medjutim, ono sto je meni mnogo spornije je ovde to da mu je vozac pripadnik policije. Koju to drzavnu funkciju Veljo od Sljive obavlja pa da mi treba da mu placamo vozaca (a verovatno i automobil)?

tandarabroc

pre 12 godina

"NS smatra da napad nije slučajan već strogo izrežiran" ... Ako je "Strogo" izreziran, valjda bi taj kamion udario dok je velja u njemu ... Smesno ... Ko njega zeli da ubije, kome on uopste smeta tako metiljav i zadrigao, covek ne zna vise da sastavlja recenice ... Ovo mu doslo kao prilika da pokusa sebi da digne cenu ...

Čačak

pre 12 godina

Veljo je toliko nebitan političar da ova nesreća nema veze sa pokušajem atentata. Atentator ne bi bio lud da se krca u Veljov auto na benzinskoj pumpi koja je puna goriva dovodeći i sopstveni život u opasnost. Verujem da je ovo samo jedna nesreća koju će Veljo preokrenuti u pokušaj ubistva.

m anđa

pre 12 godina

Danas su na benzinskoj pumpi napali moj novčanik suludo visokom cenom goriva. Smatram da napad nije slučajan već strogo izrežiran, kao i svi prethodni. Zahtevam od nadležnih organa da hitno otkrije pozadinu još jednog napada na moj novčanik kao i da se njegov sadržaj zaštiti.

quka & patika

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", navela je NS.
A kako je trebalo da reaguju? Da mu traze autogram?

Timocanin

pre 12 godina

Zahteva hitno resenje slucaja?
A, to sto mi ne znamo ni posle toliko godina ko je namignuo
za ubistvo naseg premijera, nikom nista!

Aleksandar

pre 12 godina

Nisu naveli koji je grad u pitanuu, ali pretpostavljam da je u pitanju Beograd.
Ta pumpa se nalazi na tranzitnom putu za kamione koji idu prema Luci Beograd i prema pančevačkom mostu i tu često vozila istu dosta brzo.
I kako je u pitanju pumpa sa samo jedno trakom za vozila i odakle se može direktno uključiti na ulicu, vrlo lako se može desiti da vozač automobila izašao, ne hajuću/gledajući za prvenstvo i da ga je kamion zakucao otpozadi.

A to o atentatu? Ma hajte molim vas!

evo i slike pumpe:
http://www.google.rs/imgres?q=pumpa+dimitrija+tucovica+beograd&um=1&hl=sr&safe=off&sa=N&biw=1366&bih=643&qscrl=1&tbm=isch&tbnid=gxpTomfYcXHHEM:&imgrefurl=http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/140000/Pokrali%2Bnam%2B1,86%2Bmiliona%2Blitara%2Bgoriva!.html&docid=ObFld0drD6UVCM&imgurl=http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/10/9/122660/NIS-1.jpg&w=400&h=300&ei=7algT5HHGMjJsgb-xIWDBg&zoom=1&iact=hc&vpx=517&vpy=154&dur=885&hovh=194&hovw=259&tx=103&ty=104&sig=107779727980490080503&page=1&tbnh=143&tbnw=197&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0

open

pre 12 godina

Djindjicevo ubistvo jos nije rasvetljeno, a da ne ocekujemo da ce se rasvetliti ovakvo nesto. Pravosudje nam je uzas, valjda smo svi danas videli Kurirovu vest o sindikalnoj proslavi. Eto kakve su nam institucije, nije ni cudo sto se najgori slucajevi ne resavaju, a ovi sitni tek neprimetno udju na jedno uvo, a na drugo izadju.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

A je l' ste mogli da stavite naslov "Kamion smrskao auto Velimira Ilića, Ilic nepovredjen"? Dosta mi je nesreca o kojima stalno citamo i svakodnevnih uzasa koje nam priredjuje rezim, treba da dozivljavam stres i onda kad za to nema razloga. Jednostavno, ne zelim da bilo ko strada ili da procitam vest da je stradao, narocito onda kad se to nije ni dogodilo.

Пантагруел

pre 12 godina

Неко је питао како Веља може имати службено возило када је само посланик. Може, ако је ауто власништво странке као правног лица (свака их има бар по неколико), а он је њен председник и путује страначким послом.Друга ствар, видим многи се овде ругају. Не заборавите да су се исто тако многи ругали и Ђинђићу, тврдећи да је Багзијев покушај изазивања судара код Арене (у то време зване Хала "Лимес") био маркетиншки трик ДС-a, осмишљен да му се поправи очајан рејтинг који је тада имао. Недуго затим, десило се што се десило. У земљи која има такво искуство, нико нема право да се шали сумњивим стварима.

spasilac

pre 12 godina

Gde je sada Dacic da se fvali svojim ministarstvom da kaze kako njima posle crkve najvise verujemo. Pa ni izjasnjenje policije nemamo a ne da im jos i verujemo toliko.

dragon

pre 12 godina

Nek se Veljo drzi, ne damo ga mi, ne da ga veci deo Srbije, a opet se nadamo da je ovo slucajni, a ne namerni udes, da nema veze sa politikom.

tratinčica

pre 12 godina

Pokušaj ubistva ili ne? To će naša policija da rasvetli i naše pravosuđe da kazni primereno. Uf...neće moći, pa glavni policajac je krenuo u predizbornu kampanju, ko sad ima vremena da rešava slučajeve, a i tako se na presude kod nas čeka malo poduže

grekoss

pre 12 godina

Mislim da ovi koji sada komentarisu protiv Velje treba malo da olade, ovde je ipak udes. Neki dan je Dacic slicno prosao, pa ga nismo napadali. Dakle, u ovim situacijama ni njaveceg protivnika ne krpimo, da se dogovorimo.

opanak

pre 12 godina

I moze se pomisliti da je napad planiran. Kod nas kada nekom ide i kada krene pravim stopama, nadje se ekipa da ga lisi zivota. Zao mi je sto ovo povezujem sa Djindjicem, ali on je neko ko je isao pravim stopama, za razliku od sadasnje demokratije, pa je zavrsio najgore.

takeda

pre 12 godina

Kod nas nazalost tek kada si jednom nogom u zemlji imas pomoc. Ministarstvo policije, a gde je zastita, silovateljima se uvek smanji kazna, a zen pri odbrani ne sme da koristi nikakvo sredstvo, jer ce biti

bane

pre 12 godina

To znači da oni koji su ubili Stambolića, Ćuruviju, Đinđića i dalje dobro sarađuju sa vlašću ma kako se ona zvala i ko je činio.

sima

pre 12 godina

@ Glupost je bezgranična i neuništiva

Jeste bezgranicna i neunistiva, to ste u pravu. Da li se secate kako se cela javnost podigla kada su navijaci pretili Brankici Stankovic. Zasto se tada niste javili sa primedbom da dok to ne urade slobodni su da rade i pricaju sta hoce? Javno izrecena pretnja mora da bude sankcionisana i kada nam se osoba kojoj se preti dopada i kada nam se ne dopada.

plavi andjelak

pre 12 godina

Krivicna prijava se ne podnosi zbog atentata vec zbog povreda vozaca. Da se radi o atentatu, vozac kamiona bi, pretpostavljam, udario u bocnu stranu vozila i to u onu gde se nalazi "meta" tako da su price da je ovo atentat smesne ali idu izbori pa ce biti i smesnijih prica od ove. Inace, i da vozac skode nije povredjen vozac kamiona bi dobio krivicnu zbog materijalne stete koja prelazi 200.000 dinara.

Земља чуда

pre 12 godina

Нисам Вељин фан, али ово много подсећа на оно што се десило на Ибарској магистрали и захтева најдетаљнију могућу истрагу.Уопште није ствар за смејање, али прва помисао ми је била "Нису ваљда папани опет камион натоварили песком?"

Pavle

pre 12 godina

Ako je samo saobraćajna nesreća - takve stvari se dešavaju, ali ako se ponavlja "Ibarska magistrala# - to je strašno . Moramo se svi osećati sigurno, bez obzira da li priipadam naprednjačkoj koaliciji ili nekoj drugoj opciji. Nije prvi put da je napad na Velju Ilića. Nadam se da zna da ovo niko ne odobrava i da neće odustati od svojih uverenja.

hercegov grad

pre 12 godina

a sta ste ocekivali u ovakvoj drzavi da se ne desi ,,slucajno,, da naleti kamijon gde je vozac beznacajan covek koji je spreman da za male pare uradi tako nesta.Da li je to prvi put?Ako je prvi put onda ne valja!

Leonardo

pre 12 godina

Previse je tu slucajnosti da bi se nekoliko napada tek tako desila, i to bas na Velju Ilica i to u jeku predizborne kampanje, najpravednije bi bilo da se u potpunosti preduzmu mere na rasvetljavanju ovog slucaja

Пантагруел

pre 12 godina

Неко је питао како Веља може имати службено возило када је само посланик. Може, ако је ауто власништво странке као правног лица (свака их има бар по неколико), а он је њен председник и путује страначким послом.Друга ствар, видим многи се овде ругају. Не заборавите да су се исто тако многи ругали и Ђинђићу, тврдећи да је Багзијев покушај изазивања судара код Арене (у то време зване Хала "Лимес") био маркетиншки трик ДС-a, осмишљен да му се поправи очајан рејтинг који је тада имао. Недуго затим, десило се што се десило. У земљи која има такво искуство, нико нема право да се шали сумњивим стварима.

draganzr

pre 12 godina

lakrdija. pa da te je neko hteo zgaziti sigurno to ne bi bilo na pumpi vec na putu, u pokretu. ilic ocajnicki pokusava da senzacionalizmon zgrne nesto glasova priprostih ljudi koji ce ovu vest progutati zdravo za gotovo.

misli_glavom

pre 12 godina

vest je stigla u medije posle punih 4 sata od vremena udesa? to je u danasnjem vremenu interneta vrlo sporo tj. sumnjivo. cudno je i da nema fotografije? ili su odneli film na razvijanje %)
veljo, nece tebe zgaziti kamion. pre ce biti neka ciroza, mada ti iskreno zelim kao i svakom zivom bicu da pozivis dugo i kvalitetno.

dragon

pre 12 godina

Nek se Veljo drzi, ne damo ga mi, ne da ga veci deo Srbije, a opet se nadamo da je ovo slucajni, a ne namerni udes, da nema veze sa politikom.

Земља чуда

pre 12 godina

Нисам Вељин фан, али ово много подсећа на оно што се десило на Ибарској магистрали и захтева најдетаљнију могућу истрагу.Уопште није ствар за смејање, али прва помисао ми је била "Нису ваљда папани опет камион натоварили песком?"

Na kraju će optužiti pok. Dimitrija Tucovića za atentat na Novu Srbiju

pre 12 godina

Pošto se ne pominje da je Velimir Ilić bio u blizini automobila, može se pretpostaviti da je u trenutku "smrskavanja" automobila bio kilometrima daleko. A ako je automobil zaista "smrskan" i "potpuno uništen", kako da je vozač "povređen"? Ili možda Velja Ilić svesno unajmljuje baš-čelike kao svoje vozače?

grekoss

pre 12 godina

Mislim da ovi koji sada komentarisu protiv Velje treba malo da olade, ovde je ipak udes. Neki dan je Dacic slicno prosao, pa ga nismo napadali. Dakle, u ovim situacijama ni njaveceg protivnika ne krpimo, da se dogovorimo.

razmishljankovic-cinik

pre 12 godina

Oh,avaj,pa kud bas "pogodih" na ovu vest pred ruchak,pa sada necu moci da rucham razmisljajuci da li je ovo bio atentat na Velju Prepostenog I ili pak,samo nesrecan slucaj.Kao i uvek kolateralna steta covek koji je "obican".

Glupost je bezgranična i neuništiva

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio"

Na šta da reauguju? Dok to ponovo ne uradi, slobodan je kao ptica da misli i govori sve što misli i govori. U toj izjavi nema ni trunke ičega što je ustavom zabranjeno. Jel’ treba na silu da se pokaje? Meni je potpuno neshvatljivo da i pored svih snimaka i dokaza jasnih kao suza niko od nadležnih nije reagovao na izjavu Velimira Ilića, koji nije pozvan ni na informativni razgovor, a izjavio je da je mislio da je ekipa iz „drumske mafije” „kraduckala” i da bi to razumeo, ali da ne može da shvati da su baš toliko krali.

spasilac

pre 12 godina

Gde je sada Dacic da se fvali svojim ministarstvom da kaze kako njima posle crkve najvise verujemo. Pa ni izjasnjenje policije nemamo a ne da im jos i verujemo toliko.

sale

pre 12 godina

evropska unija oce da ubije velju! al ne daj se veljo! jaci si od njih!
znas ti vrlo dobro ko je ovo uradio, a ako ivica dacic ne izadje i javno kaze ko hoce da te ubije, onda ce aca vucic da sazove konferenciju za novinare.

Нови Сад

pre 12 godina

Ако ћемо ово окарактерисати као покушај атентата онда је много људи на мети атентатора ових дана!

Шалу на страну, тужно је што и овакве ствари покушавају да промовишу у изборне сврхе! Као да би се стављањем Веље Илића ван строја коренитно и неповратно изменила политичка, економска и свака друга сцена у Србији!

AliBaba

pre 12 godina

Jel opet bilo "mucki" sa ledja kao i prosli put? Zadnji put smo svi videli snimak a znamo Veljinu verziju. Velja je kao ono dete sto je stalno vikalo Vuk a na kraju mu niko nije verovao kad je Vuk stvarno dosao.

Ivan

pre 12 godina

Apsolutno se slazem da treba istraziti svaki incident ove vrste, ali me zanima po kom osnovu Velimir Ilic ima sluzbeno vozilo? On je, koliko ja znam, samo poslanik.

Zmaj

pre 12 godina

Ne znam sta je smesnije: da li ova izjava o napadu bez detalja ili sam Ilic kao pojava ili mozda nesto trece. Moguce da je pokusan atentat i u onom tunelu gde su stradala deca iz Belgije, ali Ilic se nije nalazio u autobusu...

Mila

pre 12 godina

Ko bi namerno napao V.Ilića tako što bi udario u vozilo u kome ga nema? Jel te stranke od svega moraju da naprave propagandu? A onog mučenika što popi dve godine bolje ne spominjite

open

pre 12 godina

Djindjicevo ubistvo jos nije rasvetljeno, a da ne ocekujemo da ce se rasvetliti ovakvo nesto. Pravosudje nam je uzas, valjda smo svi danas videli Kurirovu vest o sindikalnoj proslavi. Eto kakve su nam institucije, nije ni cudo sto se najgori slucajevi ne resavaju, a ovi sitni tek neprimetno udju na jedno uvo, a na drugo izadju.

opanak

pre 12 godina

I moze se pomisliti da je napad planiran. Kod nas kada nekom ide i kada krene pravim stopama, nadje se ekipa da ga lisi zivota. Zao mi je sto ovo povezujem sa Djindjicem, ali on je neko ko je isao pravim stopama, za razliku od sadasnje demokratije, pa je zavrsio najgore.

quka & patika

pre 12 godina

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", navela je NS.
A kako je trebalo da reaguju? Da mu traze autogram?

bane

pre 12 godina

To znači da oni koji su ubili Stambolića, Ćuruviju, Đinđića i dalje dobro sarađuju sa vlašću ma kako se ona zvala i ko je činio.

Nikola

pre 12 godina

@Пантагруел
Kako ti ovu smejuriju mozes da uporedis sa pokusajem atentata kod hale limes ?
Pa upravo ti Veljini i Kostunicini kompanjoni su tad bili na vlasti. Ti bi Ilicu da se ovo odmah rasvetli a za naseg premijera te nije briga ? Da njega nije bilo niko nebi ni cuo za tebe!

bgd

pre 12 godina

Na pumpama postoje kamere, videćemo da li je saobraćajka ili pokušaj ubistva putnika koji se u tom trenutku nalazio - van automobila.

Šta je sa vozačem kamiona?

Bojan Janković

pre 12 godina

Ilic? Jel to onaj sto non-stop poziva na linc svakoga ko mu se suprostavi?

Ne interesuje me, ni on, ni njegova bezbednost.

cacanka

pre 12 godina

NA OVAKVU VEST ZAISTA NEMAM KOMENTAR.
Kao cacanka, mogu da mogu da kazem da ogromna vecina gradjana ovog grada kao i ja, zeli da se pojave marsovci i odvedu ovu moralnu nakazu daleko van ove nase galaksije.

tratinčica

pre 12 godina

Pokušaj ubistva ili ne? To će naša policija da rasvetli i naše pravosuđe da kazni primereno. Uf...neće moći, pa glavni policajac je krenuo u predizbornu kampanju, ko sad ima vremena da rešava slučajeve, a i tako se na presude kod nas čeka malo poduže

sima

pre 12 godina

@ Glupost je bezgranična i neuništiva

Jeste bezgranicna i neunistiva, to ste u pravu. Da li se secate kako se cela javnost podigla kada su navijaci pretili Brankici Stankovic. Zasto se tada niste javili sa primedbom da dok to ne urade slobodni su da rade i pricaju sta hoce? Javno izrecena pretnja mora da bude sankcionisana i kada nam se osoba kojoj se preti dopada i kada nam se ne dopada.

Иван Чачанин

pre 12 godina

Људи,знам Веља, знају га и сви у Чачку, па ово и пишем због оних који никада и нису били у нашем граду и који Вељи верују безусловно.
Не би ме чудило да је све ово сам изрежирао зарад мало кампање у овом периоду.
1.- Вељо има затворен базен у кући, а град Чачак нема затворен базен.
2.- Вељо има купљених неколико кућа у центру града Чачка
3.- Вељо има старачки дом у селу Качулице (наводно бившу крдио клинику) који је на "дивље" саграђен док је он био министар кап.инвестиција
4.- Вељова странка је на власти у Чачку са Спс и Срс
_____________________________________________________________________

ОДАКЛЕ ТОЛИКО БОГАТСТВО БИЛО КОМЕ ЗА ТАКО КРАТКО ВРЕМЕ, А НИЈЕ КУПИО ЛОЗ

Ниша од горе поменутог не би било спорно да сви у чачку не знају да њега и његову ближу фамилију није имао пас за шта да уједе до 1994. године када је ушао у СПО...
Вељо има невероватан инстинкт и "сељачку" лукавост, па се на време отргао од Спо-а и формирао своју странку, па потом коалиција са Вуком на изборима 2003, где га је "превеслао", затим коалиција са Коштуницом, а сада са СНС...
Вељо је најобичниј "крпељ" жељан власти, а толико се накрао да само Бог и он знају колико има, јер је добар део иметка преписао на децу и ближе рођаке...
Њему у Чачку верују само још чланови његове странке и они које је "задужио", мада се и ти полако "трезне"
Толико о Вељу, његовој искрености и поштењу...

kraja

pre 12 godina

...razmisljam glasno...
...covek je dobio 2 godine zatvora za jedan obican (lose izveden) udarac...
...tesko je oprostiti nekome 2 godine...

takeda

pre 12 godina

Kod nas nazalost tek kada si jednom nogom u zemlji imas pomoc. Ministarstvo policije, a gde je zastita, silovateljima se uvek smanji kazna, a zen pri odbrani ne sme da koristi nikakvo sredstvo, jer ce biti

milan

pre 12 godina

Ajde bre ljudi zasto bi neko Velju napadao kakva je on to opasnost to sto nekada nezna da se kontrolise nije opasno, politicki je nevazan faktor, moze samo neko da mu se sveti zato sto je on njega negde fizicki napao. Ja tipujem da je to namestaljka kako bi on opet bio ugrozen a fali mu politicka argumentacija na nivou pa po Vucicevom pljuj po drugima pa ih optuzi da oni to rade.

Maki

pre 12 godina

Ovaj Velja Ilić je bolji i smešniji Šojić od samog Šojića!

Da li neko može da navede link na fotografije tog "potpuno uništenog" vozila? Baš me zanima koliko je to "potpuno" jer od kad sam video da Velju uopšte nije sramota da priča kako je dobio šamar s leđa, i to uprkos vrlo jasnom snimku, nešto mi je i sad malo teško da poverujem u "potpuno uništenje".

stranka zdravog razuma

pre 12 godina

Mozda je najbolje da se Velja vrati u svoju Atenicu kod Cacka. Ovde mu ocigledno ne ide bas najbolje - prvo je izgubio vlast a sada i sluzbeni auto.
NS je stranka po kojoj je pisan scenario za "Belu ladju" samo sto Srecko Sojic nije bio toliko vulgaran, bahat i agresivan kao Velja Ilic.

Anja_Bg

pre 12 godina

G. Ilic je ovde potpuno nebitan lik, s obzirom da, u trenutku nesrece uopste nije bio u kolima! Mozda je bio u "klonji" a mozda i kilometrima dalje, nebitno, jer stradao nije, sto je svakako dobra vest. Ali, sta je sa nesrecnim vozacem njegovog automobila, u kakvom je on stanju i kakve su njegove povrede s obzirom da pise da je auto smrskan??? O tome biste morali da napisete koju rec vise, jer ovo nema blage veze sa atentatom, i vise lici, da ne kazem sm ... na nesto drugo nego na to!

inteligencija?

pre 12 godina

Znaci vi nama kazete da je neko organizovao atentat tako da kamionom udari brzinom od 30ak na sat (sudeci po fotografijama stete) u auto od dve tone, na pumpi, pred kamerama, bez oruzja, ne pokusavajuci da pobegne? Zar ste stvarno ozbiljni?! A kad sam primetio da nema detaljno opisa povreda, ni izjava medicinskog osoblja iz urgentnog, jasno mi je i kakve su te povrede. Sramota, ovako koristiti saobracajnu nezgodu za predizbornu kampanju.

Zare

pre 12 godina

Dajte slike automobila !!! Prosli put kad ga je neki lik pomazio po reveru, Ilic je isao u bolnicu i davali mu infuziju !!! Sta sve ljudi nece da urade da bi dobili politicke poene

Markan

pre 12 godina

Sugurno su iz Nove Srbije znali da se sprema atentat pa nisu dozvolili Ilicu da udje u automobil, ali su morali cekati da kamion "smrska" isti da bi bili sigurni da je u pitanju atentat. Sreca sto nije bio unutra pa je "prosao nepovredjen" :)
A jel to stvarno njegov licni automobil?:)

Pejat

pre 12 godina

Kakva LAZ! Bio sam u autu u koloni iz tog kamiona. Incident se dogodio u 10h a ne kasnije. Vozac sluzbenog vozila je bez migavca skrenuo na pumpu i pritom nije dovoljno usao u pumpu tako da kamion nije ni mogao da ga zaobidje. Ovo je samo pokazatelj cime se sve koriste nasi politicari...

Djuli

pre 12 godina

Veljo pa Sojic je za tebe beba covece, jos da se pumpa zove Spic Petrol pa to bi bilo pun pogodak.Sojicu pa ti si legenda kako si odigrao rolu.

nula za nulu

pre 12 godina

kamo srece pa da se pokrene malo jaca kampanja za 'beli glas' pa da otpisemo SVE aktuelne politicare. izadjimo na izbore i glasajmo protiv svih! drugacije necemo nista promeniti

Razulareni krastavac

pre 12 godina

Imam utisak da se ovaj čovek neopisivo trudi da se predstavi kao neko izuzetno važan u ovoj zemlji! Svaki dan je u novinama, svaki dan daje neke bombastične izjave kao da je u najmanju ruku premijer ili barem ministar nekog važnog resora. Ma važi, baš ću da poverujem da je neko pokušao da ga ubije! A zašto, po čemu je on tako bitan i važan?!

Ama, sjaši više, čoveče, dosta je ludila!

Siniša

pre 12 godina

Daj ne lupetajte gluposti, kakva bre namera i te budalaštine, auto je udaren u zadnji deo zbog toga što vozač Škode nije dao migavac, kamion nije držao rastojanje i ,,stigao ga je'', ništa strašno...auto nije ,,uništen'', pogledajte sliku pa ćete videti, a Velja, po običaju, priča budalaštine, kad nema pametnija posla.

Miki

pre 12 godina

Atentat na čoveka koji nije prisutan?! Hm, malo zamršeno ali kada je g. Ilić u pitanju sve je moguće! Pošto je taj van vremena i prostora tu važe razni kosmički paradoksi pa i onaj o istovremenom prisustvu jednog tela na dva mesta! Veljo relative!

Stevan

pre 12 godina

Ako je neko namerno udario u Veljin auto, kao sto tvrde iz njegove stranke, onda neka uzivaju u drzavi, i atmosferi u njoj koju su svi nasi politicari stvorili.

Petar

pre 12 godina

Kome si ti Veljo interesantan pa da te ubije? Pa ti si se sam politički ubio, tako da nikom ne smetaš. Shvatićeš 7. maja da si prošlost i da treba da se vratiš u Kačulice da čuvaš ovce !

mira

pre 12 godina

Veljo, da nisu možda vanzemaljci pokušali atentat? Čudni su ovi izbori u Srbiji, svašta ružno se dešava, a naši političari su na sve spremni da bi dobili koji glas.

tandarabroc

pre 12 godina

"NS smatra da napad nije slučajan već strogo izrežiran" ... Ako je "Strogo" izreziran, valjda bi taj kamion udario dok je velja u njemu ... Smesno ... Ko njega zeli da ubije, kome on uopste smeta tako metiljav i zadrigao, covek ne zna vise da sastavlja recenice ... Ovo mu doslo kao prilika da pokusa sebi da digne cenu ...

Timocanin

pre 12 godina

Zahteva hitno resenje slucaja?
A, to sto mi ne znamo ni posle toliko godina ko je namignuo
za ubistvo naseg premijera, nikom nista!

veljko

pre 12 godina

Interesantno je da se pročita vest dogadjaja koji ste gledali. Auto nije uništen, ulubljen mu je gepek, Velja Ilić uopšte nije bio tu, vozač nije povredjen. Da li se u ovoj zemlji sve vesti prave ovako, možda je vreme da prestanu da se prate vesti.

Aleksandar

pre 12 godina

Nisu naveli koji je grad u pitanuu, ali pretpostavljam da je u pitanju Beograd.
Ta pumpa se nalazi na tranzitnom putu za kamione koji idu prema Luci Beograd i prema pančevačkom mostu i tu često vozila istu dosta brzo.
I kako je u pitanju pumpa sa samo jedno trakom za vozila i odakle se može direktno uključiti na ulicu, vrlo lako se može desiti da vozač automobila izašao, ne hajuću/gledajući za prvenstvo i da ga je kamion zakucao otpozadi.

A to o atentatu? Ma hajte molim vas!

evo i slike pumpe:
http://www.google.rs/imgres?q=pumpa+dimitrija+tucovica+beograd&um=1&hl=sr&safe=off&sa=N&biw=1366&bih=643&qscrl=1&tbm=isch&tbnid=gxpTomfYcXHHEM:&imgrefurl=http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/140000/Pokrali%2Bnam%2B1,86%2Bmiliona%2Blitara%2Bgoriva!.html&docid=ObFld0drD6UVCM&imgurl=http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/10/9/122660/NIS-1.jpg&w=400&h=300&ei=7algT5HHGMjJsgb-xIWDBg&zoom=1&iact=hc&vpx=517&vpy=154&dur=885&hovh=194&hovw=259&tx=103&ty=104&sig=107779727980490080503&page=1&tbnh=143&tbnw=197&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0

Čačak

pre 12 godina

Veljo je toliko nebitan političar da ova nesreća nema veze sa pokušajem atentata. Atentator ne bi bio lud da se krca u Veljov auto na benzinskoj pumpi koja je puna goriva dovodeći i sopstveni život u opasnost. Verujem da je ovo samo jedna nesreća koju će Veljo preokrenuti u pokušaj ubistva.

m anđa

pre 12 godina

Danas su na benzinskoj pumpi napali moj novčanik suludo visokom cenom goriva. Smatram da napad nije slučajan već strogo izrežiran, kao i svi prethodni. Zahtevam od nadležnih organa da hitno otkrije pozadinu još jednog napada na moj novčanik kao i da se njegov sadržaj zaštiti.

Quo vadis, Srbijo?

pre 12 godina

A je l' ste mogli da stavite naslov "Kamion smrskao auto Velimira Ilića, Ilic nepovredjen"? Dosta mi je nesreca o kojima stalno citamo i svakodnevnih uzasa koje nam priredjuje rezim, treba da dozivljavam stres i onda kad za to nema razloga. Jednostavno, ne zelim da bilo ko strada ili da procitam vest da je stradao, narocito onda kad se to nije ni dogodilo.

Aleksandar

pre 12 godina

Mislim da treba ispitati sve detalje, ali da takođe mislim da bi onaj jad iz NS optužio i komarca za pokušaj ubistva kada bi slučajno sleteo na Velju Pančo Vilu

citalac

pre 12 godina

A gde je vozac krenuo bez g-dina Ilica? Zaboravio ga na pumpi? Da nije g-din Ilic otisao da plati gorivo? Ko pomera automobil pre nego plati gorivo, niko....ajde dosta senzacionalizma....

Aprililili

pre 12 godina

Aman dragi politicari, jel se osecate ugrozeno? Jel Vam treba obezbedjenje? Jel Vam tesko da sedite u skupstinskim klupama i donosite zakone? Pa nemojte se vise muciti da bi nama bilo bolje, ne bavite se vise politikom ( ionako Vam to ne ide od ruke) ,nego radnu knjizicu u ruke, pa na zavod za zaposljavanje

Petar

pre 12 godina

Pogledajte fotografije, automobil je osrednje udaren u zadnji kraj i ostecen mu je gepek. Pri takvom udaru niko u vozilu nije mogao biti ozbiljnije povredjen. Tako, bela ladja moze da plovi dalje.

Aleksandar

pre 12 godina

Ajoj, jos ce da nagrabusi vozac kamiona, a mene isto tako odvali jedna nasa sugradjanka pre koji mesec, popunismo 'izvestaj' i svako na svoju stranu - steta bila maltene identicna. Nikome dlaka s glave nije falila, a ja pritom nemam gepek k'o Skoda Superb da ublazi udarac...

Medjutim, ono sto je meni mnogo spornije je ovde to da mu je vozac pripadnik policije. Koju to drzavnu funkciju Veljo od Sljive obavlja pa da mi treba da mu placamo vozaca (a verovatno i automobil)?

plavi andjelak

pre 12 godina

Krivicna prijava se ne podnosi zbog atentata vec zbog povreda vozaca. Da se radi o atentatu, vozac kamiona bi, pretpostavljam, udario u bocnu stranu vozila i to u onu gde se nalazi "meta" tako da su price da je ovo atentat smesne ali idu izbori pa ce biti i smesnijih prica od ove. Inace, i da vozac skode nije povredjen vozac kamiona bi dobio krivicnu zbog materijalne stete koja prelazi 200.000 dinara.