BG: Uboden nožem u nadlakticu

Na ulicama Beograda u noći između subote i nedelje dogodile su se dve saobraćajne nesreće i dve tuče, a jedan muškarac je uboden nožem.

Izvor: B92

Nedelja, 05.02.2012.

09:09

Default images

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, jutros je u Dunavskoj 13 nožem u desnu nadlakticu uboden muškarac star oko 26 godina.

U Paunovoj ulici jutros je pretučen muškarac, koji je zbrinut u Urgentnom centru, a jedan taksista je pretučen kod Ušća.

Oko 19.30 sati u Bulevaru kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace muškarac star oko 46 godina povređen je kao pešak. Njemu je povređena glava, imao je potres mozga i zbrinut je u Urgentnom centru.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22.55 sati u Sremčici povređena su dvojica muškaraca koji su sa povredama glave i vrata zbrinuti u Urgentnom centru.

Hitna pomoć je u noći između subote i nedelje obavila 90 intervencija, od čega 17 na javnim mestima.

Pomoć lekara Hitne pomoći najviše su tražili oboleli od astme, srčani i drugi hronični bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: