Voditeljka RTS-a pregazila pešaka

Pešak Slobodan Bajić (74) preminuo je sinoć u Urgentnom centru nakon što ga je voditeljka RTS-a Petra Cvijić automobilom udarila oko 16.30 sati na Čukarici.

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2012.

00:46

Default images

Petra Cvijić nije vozila pod dejstvom alkohola.

Za sada nije poznato kako se dogodila saobraćajna nesreća. Policija je obavila uviđaj, a detalji istrage će naknadno biti saopšteni.

Voditeljki je odmah urađen alkotest, kojim je utvrđeno da nije vozila pod dejstvom alkohola. Odmah posle udesa lekari Hitne pomoći prevezli su povređenog čoveka sa kontuzijom slabinskog dela tela u Urgentni centar. Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović je rekao da je on nekoliko sati kasnije preminuo.

Petra Cvijić je voditeljka informativnih emisija i novinarka Radio-televizije Srbije. Na početku karijere je vodila emisije zabavnog karaktera, da bi ubrzo prešla u informativnu redakciju. Na nacionalnoj televiziji radi više od sedam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: