Nastavak pregovora sa malinarima

Proizvođači malina iz ariljskog kraja nastaviće večeras razgovore sa ministrom poljoprivrede i trgovine Dušanom Petrovićem o otkupnoj ceni maline.

Izvor: B92

Subota, 06.08.2011.

18:53

Default images

Malinari, nezadovoljni ponuđenom otkupnom cenom od 90 dinara za kilogram maline, već peti dan protestuju na barikadama nadomak Arilja i traže početnu cenu otkupa od 126 dinara po kilogramu.

Sinoćni razgovori završeni su bez rezultata, a kako je najavljeno, predstavnici Ministarstva poljoprivrede danas će najpre održati sastanak sa trgovcima i otkupljivačima maline, odnosno hladnjačarima, a potom će razgovarati i sa proizvođačima tog voća.

Predsednik udruženja „Vilamet“ Dragan Bogdanović rekao je za B92 da malinari ne odustaju od povećanja otkupne cene na 126 dinara za kilogram, ali da se nada da bi večeras mogao da bude postignut dogovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: