Nikolić napustio bolnicu

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić napustio je bolnicu u kojoj je, zbog štrajka glađu i žeđu, ležao od 17. aprila.

Izvor: B92

Nedelja, 24.04.2011.

01:55

Default images

Nikolić je jutris prisustvovao Uskršnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Prema saznanjima B92 on je novobeogradski KBC napustio u subotu uveče, što niko od njegovih saradnika iz SNS i lekara nije želeo da potvrdi ili demantuje.

Tomislav Nikolić je, kako tvrde u njegovoj stranci, nakon liturgije zajedno sa ministrom policije Ivicom Dačićem kao i ministrom dijaspore i vera Srđanom Srećkovičem otišao na razgovor kod patrijarha Irineja. Nikolić, Dačić i Srećković bili su jutros na litrugiji u Sabornoj crkvi.

Nikolića je u subotu posetio mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije koji ga je još jednom u ime crkve pozvao da prekine štrajk glađu. Štrajk žeđu Nikolić je prekinuo u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

237 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: