Bogatašica ostavila milione psima

Jedna bogatašica sa Floride ostavila je svojim psima kuću u Majamiju vrednu 8,3 miliona dolara i još tri miliona dolara u kešu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.06.2010.

21:17

Default images

Bret Kar, reditelj i sin jedinac preminule bogatašice pokušava da na sudu obori testament svoje majke koja je njemu ostavila svega 900.000 dolara.

Kar tvrdi da je testament plod zavere ljudi koji su radili za njegovu majku i koji su je drogirali lekovima protiv bolova, kako bi je ubedili da ga razbaštini i psima ostavi svoje bogatstvo koje bi oni potom kontrolisali.

Gejl Pozner, kćerka finansijskog magnata Viktora Poznera, umrla je prošlog marta u 67. godini, ali njena tri psa nastavila su da žive u raskoši, noseći Kartijeove ogrlice vredne preko 14.000 dolara i odlazeći jednom nedeljno u specijalne spa centre za kućne ljubimce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: