Odbor za saobraćaj o "Gazeli"

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović na zahtev LDP-a je za 2. februar zakazala sednicu Odbora za saobraćaj u vezi sa mostom “Gazela“.

Izvor: B92

Subota, 30.01.2010.

17:45

Default images

"To je prava prilika da se utvrdi istina, definišu rokovi i preuzmu konkretne obaveze kako bi se hitno krenulo u potpunu obnovu 'Gazele' što od republičkih vlasti traži i Gradsko veće Beograda koje je danas zasedalo na zahtev LDP", navela je ta opoziciona stranka.

LDP dodaje da izlaz iz ovog problema "ne može da se svede na krpljenje 'Gazele', da lošu situaciju i višegodišnje kašnjenje u rekonstrukciji moramo da okončamo jasnim i vremenski oročenim rešenjem".

LDP je podsetio da je Skupština Srbije donela 2009. zakone kojima se daju garancije za kredite i poslove u putnoj privredi koje izvodi Javno preduzeće "Putevi Srbije" u vrednosti od nekoliko stotina miliona evra.

Zato je skupštinski Odbor "mesto gde treba raspraviti dosadašnji rad, ispitati razloge neefikasnosti i početi otklanjanje problema izazvanih lošim i neefikasnim upravljanjem i podeljenim nadležnostima koje blokiraju Beograd u rešavanju ovog velikog problema", poručeno je iz ove stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: