Mićunović predsednik odbora RTS-a

Na konstitutivnoj sednici novog Programskog odbora Radio-televizije Srbije, za predsednika odbora izabran je Dragoljub Mićunović.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 18.01.2010.

23:53

Default images

Sa konstitutivne sednice poručeno je da građanima treba omogućiti da gledaju što kvalitetniji program, kako bi im se odvukla pažnja od rijaliti programa, koji ne doprinose njihovoj kulturi, ni obrazovanju.

Programski odbor RTS-a ima 19 članova, od kojih je 12 nezavisnih, koje je predložila Republička radio-difuzna agencija, a sedmoro je iz Narodne skupštine. Mandat članova Programskog odbora traje tri godine i ne mogu biti ponovo imenovani.

Novi predsednik Programskog odbora RTS-a Dragoljub Mićunović je rekao da će nastojati da građanima omogući kvalitetan program, kao i da će akcenat biti stavljen na edukativne, prosvetne i kulturne sadržaje.

"Nastojaćemo koliko god možemo da građanima omogućimo kvalitetan program, da vidimo šta se u svetu radi, kakve su ideje u programima drugih zemalja, šta rade javni servisi", rekao je Mićunović.

Za zamenika predsednika Programskog odbora RTS-a izabran je Prvoslav Plavšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: