Još jedan pokušaj silovanja

U Beogradu se prošle noći desio još jedan pokušaj silovanja, kao i tri pokušaja razbojništva. Policija zaplenila narkotike.

Izvor: B92

Petak, 25.12.2009.

10:38

Default images

Nešto pre jedan sat posle ponoći patrola interventne jedinice dobila je dojavu da je u begradskom naselju Braća Jerković muškarac starosti oko 25 godina zaustavio devojku i pokušao da je siluje.

Kako saznaje B92, muškarac koji je bio obučen u sivu trenerku, pratio je Beograđanku starosti oko 20 godina od autobuske stanice do ulaza, gde ju je sustigao i napao.

Devojka je uspela da pobegne u svoj ulaz, a nasilnik je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija i dalje traga za njim.

Tri sata posle ponoći u beogradskom naselju Vidikovac patrola intervente jedinice zaplenila je manju količinu lakih narkotika i revolver u kom je bilo metaka.

Prema našim saznanjima, pištolj je pronađen na podu kafića. Za sada se utvrđuje ko je vlasnik pištolja.

Vođa interventog tima Dejan Vasić kaže da je bila uobičajena noć za njihovu jednicu.

On otkriva i novi sistem za praćenje koji je ugrađen u džipove interventnih timova. Video nadzorom, kako kaže, posao na terenu im je znatno olakšan.

"Kamere su postavljene, snimaju krug od 360 stepeni, sve je pokriveno" naveo je Vasić.

Vozač tima Miljan Živaljević kaže da je novi GPS sistem, koji je zajedno sa video nadzorom ugrađen pre dva meseca u automobile interventne jedinice, za policajce višestruko koristan.

Tokom noći desile su se i tri saobraćajne nezgode. Na Karaburmi su se sudarili automobil "jugo" i autobus javnog gradskog prevoza. U nezgodi nije bilo povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: