I deveta ranjena osoba u Čačku

Broj povređenih u noćašnjoj pucnjavi u kafiću "Roksi" u Čačku popeo se na devet, jer se u gradsku bolnicu javila još jedna lakše povređena osoba.

Izvor: B92

Nedelja, 25.10.2009.

13:27

Default images

Na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice primljena su tri lica sa povredama opasnim po život. Radi se o upucavanju u trbuh i donje ekstremitete. Dva mladića su operisana i za sada je njihovo zdravstveno stanje stabilno, izjavila je FoNetu načelnica intenzivne nege čačanske bolnice Jelena Bošković.

Ona kaže da je stanje trećeg mladića takođe stabilno i da je on prebačen na hiruško odeljenje.

Za sada se još ne zna šta je bio povod za krvavi obračun u kome je jedan od učesnika izvukao pištolj i počeo da puca.

Policija je saopštila da su privedeni svi učesnici tuče, dok se za jednim licem intezivno traga.

Protiv pet lica osumnjičenih za izvršenje krivičnih dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga određeno je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: