Nedelja, 13.09.2009.

12:20

Kreće nova jesenja šema Radija B92

Sutra počinje emitovanje jesenje šeme Radija B92, a slušaoci će ponovo moći da čuju najslušanije informativne emisije u Srbiji Kažiprst, Peščanik i Potragu.

Izvor: B92

Default images

Oni koji više vole zabavne sadržaje neka podese svoje radio-aparate na 92.5 megaherca, jer se na program našeg radija vraćaju Dizanje, Razglas, Supernova 92, Brakus od 3 do 5, TV Manijaci i druge.

Radio B92 u jesenju programsku šemu ulazi kao stanica sa najviše slušalaca u Srbiji, čak 1,5 milion, i kao lider na beogradskom radijskom trzištu.

Posle dvomesečne pauze, na program se vraćaju najkredibilnije i najautoritativnije informativne emisije u zemlji.

"Informativni program Radija B92 ulazi u jesenju programsku šemu sa najslušanijim radijskim emisijama. To su jutarnji dnevnik u 9, Dnevnik u 5 i najmlađa informativna emisija Svet u 2. Od ponedeljka 14. septembra startuju Kažiprst i Peščanik. To su dve autorske emisije koje su nezamenljive i jedinstvene u našem medijskom prostoru", kaže urednica informativnog programa radija B92 Biljana Vujasinović.

Novinarski tim garantuje i neke novine.

"Ovog puta nećemo sve otkrivati, ali između ostalog, novina je veća interakcija sa slušaocima koji će imati priliku da pitaju, predlažu teme, a mi ćemo biti tu da na njih odgovorimo i da im damo više informacija", kaže Vujasinovićeva.

I voditeljski par emisije "Dizanje" obećava dobar provod uz frekvenciju 92.5.

Gorica: "Biće mnogo lepih, novih stvari koje ćete jedva primetiti, ali ćete na nivou utiska i osećaja ukapirati da se tu nešto značajno ipak desilo.”

Dragan: "Kako kažu kolege na drugim radio stanicama koje se manje slušaju od naše: očekuje vas mnoštvo dobre muzike i prijatnog raspoloženja. Sve emisije na koje ste navikli, slušaćete i dalje."

Gorica: "Sem emisije HULA HOP. Nje neće biti, ali ne zato što smo Dejanu isterali nego zato što je ona u blagoslovenom stanju.”

Oni ne bi bili Dragan i Gorica kada slušaocima ne bi priredili i neko iznenađenje.

Dragan: "Dizanje putuje u Berlin, otpisani direktno iz Beograda lete u Berlin i tamo će naša ekipa sa svetskim zvaničnicima proslaviti 20 godina od pada berlinskog zida. Uživo. Radićemo 5 dana program uživo iz Berlina."

Radio B92 će nastaviti da komunicira sa svojim slušaocima i uživo i na licu mesta i trudiće se da i u novoj sezoni zadovolji sve potrebe široke slušalačke publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: